IMG_0195

17.10.2020 17:55

Vi gæstede MCH Arena lørdag, hvor vi mødte FC Midtjylland. Det endte med et nederlag, selvom vi var foran efter første halvleg.

Marco Lund (90.)

Der er mange, der har det svært, når de skal møde FC Midtjylland på MCH Arena. Det havde OB det også denne lørdag eftermiddag i oktober.

Det var også et Midtjylland-hold, der pressede hårdt på fra start, men "Gribben" i målet var flyvende. Efter fire minutter sendte Sory Kaba et hovedstød afsted efter hjørnespark, men Oliver Christensen diskede op med en klasse redning.

Der var mange hjørnespark i første halvleg. I den anden ende var det Jørgen Skjelvik, der sendte et drilsk et af slagsen afsted. Jesper Hansen kunne blot parere bolden på stolpen, og dermed slap Ulvene med skrækken.

Føring og straffe-redning
Til gengæld var det ikke kun "OC", der var flyvende. Emmanuel Sabbi fløj også ud i en akrobatisk jubelscene, efter at han bragte os foran med 1-0 efter 25 minutter. Et par fine træk ind i banen og så en følt afslutning med venstre, der kyssede stolpen og efterlod Jesper Hansen uden chancer.

Kort før pausen havde FC Midtjylland en gylden mulighed for at udligne. Oliver Lund lavede et lidt klodset straffespark, som Evander tog sig af. Men "Gribben" fortsatte bare med at vise klasse. Han hoppede til den rigtige side og reddede bolden ud til hjørnespark, så vi kunne gå til pause med en føring.

Formationsskifte i anden halvleg
Fra anden halvlegs begyndelse gik vi tilbage til en gammel kending. 3-5-2 og så Ayo Simon Okosun og Sabbi på toppen.

Vi var tæt på to gange fra anden halvlegs start. Begge var efter hjørnespark og nedfaldsbolde. Først var det Jeppe Tverskov, der fik sin afslutning blokeret, og kort efter var det Jens Jakob Thomasen, der også måtte se sit skudforsøg reddet.

Kyniske Midtjylland
Efter 65 minutter kunne FC Midtjylland udligne. En bold røg i dybden til Sory Kaba, som tog den fint med udenom "OC", så han nemt kunne placere den i målet.

Efter 81 minutter kunne hjemmeholdet bringe sig foran. En fin bold i dybden ramte Anders Dreyer i fødderne, og han kunne lidt heldigt sende bolden over Oliver Christensen.

Efter 86 minutter kunne Pione Sisto bringe FCM yderligere foran, da han sendte en flot frisparksscoring forbi Oliver Christensen i målet. Der skete ikke meget mere i kampen, og det endte med et nederlag.

Jesper Hansen - Joel Andersson, Erik Sviatchenko, Alexander Scholz, Paulinho - Jens Lys Cajuste (Nicolas Madsen 72.), Evander - Anders Dreyer, Pione Sisto, Aver Mabil (Lasse Vibe 72.) - Sory Kaba