Annonce
Annonce
Happy Hour, Fyns fedeste fredagsbar og OB-Vejle
3F Superliga

Happy Hour, Fyns fedeste fredagsbar og OB-Vejle

16 sep 2021
Annonce

Den skal have fuld gas, fra portene åbner, og lige til dommeren fløjter af, når vi sammen skal skabe Fyns fedeste fredagsbar, inden vi møder Vejle Boldklub den 1. oktober.

Annonce

Happy Hour, DJ i Albani Fanzonen, fredagsbar, oktoberfest og forhåbentlig 10.000 tilskuere på tribunerne. Det bliver ingredienserne, når vi fredag den 1. oktober kl. 19.00 får besøg af Vejle Boldklub hjemme på Nature Energy Park.

10.000 tilskuere på stadion
Vi har sat os en ambitiøs målsætning om at blive 10.000 fans på tribunerne, når Vejle Boldklub kommer på besøg den 1. oktober. Derfor krydser vi fingre for, at du vil være med til at dyrke fællesskabet på stadion, så du kan få dig en fed oplevelse, når vi spiller, det nærmeste vi kommer et lokalopgør i 3F Superligaen.

Happy Hour fra 17.00-18.00
Køb 2, men betal kun for 1! Det bliver konceptet fra kl. 17.00-18.00, når vi fredag den 1. oktober spiller hjemme mod Vejle Boldklub. Dermed er der ingen undskyldning for ikke at komme tidligt, når vi sammen skal holde Fyns fedeste fredagsbar på Nature Energy Park.

DJ i Albani Fanzonen
Lige så snart dørene åbner klokken 17.00, skal der gang i festen. Derfor vil der allerede fra portåbning være en DJ på plads i Albani Fanzonen, der vil sørge for at bringe dig, vennerne og veninderne i det helt rigtige fredagshumør.

Oktoberfest på Nature Energy Park
Kampen mod Vejle spiller vi den første dag i oktober, og det skal selvfølgelig markeres. Derfor er der oktoberfest på stadion, og det vil du helt sikkert kunne se i Albani Fanzone, der vil være pyntet op til fest.

Fyns fedeste og største fredagsbar
Vi tør godt love, at vi har den fedeste fredagsbar på Fyn den 1. oktober. Den indeholder alle de ovennævnte ting, og når klokken bliver 19.00, kan du gå direkte ind på tribunen og se en fed fodboldkamp mellem Odense Boldklub og Vejle Boldklub.

Du kan lige nu købe voksenbilletter til den fantastiske fredag for bare 100 kroner lige her.

Annonce