- Har set meget frem til slutspillet
Superliga, Førsteholdet

- Har set meget frem til slutspillet

28 mar 2019

OB tager hul på slutspillet fredag aften mod Brøndby. Her mener Jeppe Tverskov, at vi skal have den samme kontrol over kampen, som vi havde på hjemmebane.

Jeppe Tverskov og resten af OB-holdet kom i mandags tilbage fra landsholdspause. Det var en pause, der kom efter en rigtig god periode med seks sejre på stribe.

- Det var både godt og skidt at få en pause. Man siger jo, at når man er inde i en god stime, så er det lidt ærgerligt at gå på pause. Vi har været i rigtig god form, så på det punkt lå landsholdspausen ret skidt. Men det er jo heller ikke fordi, formen er smidt væk på en uge, og på den anden side synes jeg også, det er fint at få en lille pause, hvor man lige kan reflektere over det mål om at komme i top seks, vi har indfriet. Vi skal ud til ti lidt anderledes kampe, end de 26 kampe vi har spillet i grundspillet, og det bliver bestemt nogle rigtig sjove kampe, vi skal ud til nu.

Tverskov og truppen har glædet sig rigtig meget til at komme i gang med slutspillet, hvor de skal møde nogle rigtig gode modstandere.

- Vi har set meget frem til slutspillet. Vi kan se på de første kampe nu her, der er vi oppe mod nogle store drenge, som er fede at spille mod. Der kommer forhåbentlig mange tilskuere til slutspilskampene, og de får sig nogle gode kampe, hvor der bliver kæmpet for alle point. Holdene vi møder i slutspillet, er nogle af de hold, vi gerne vil måle os med, og som vi har målt os med i denne sæson. Så det er lige præcis, som vi gerne vil have det.

I de første par kampe af slutspillet møder OB de tre andre hold i top fire, men det er nødvendigvis ikke en dårlig ting, siger Tverskov.

- Jeg ved ikke, om det betyder noget, at vi møder de tætteste modstandere så tidligt. Hvis man kigger nu, så har vi et lille forspring på tredjepladsen, og det gør jo, at den fordel hurtigt kan forsvinde, hvis man kommer dårligt fra start mod de store drenge. Omvendt skal vi jo møde dem før eller siden, og kan vi komme ud med et godt udgangspunkt og få en masse point med her i starten, så står vi rigtig godt. Så jeg synes ikke, rækkefølgen er så afgørende, men det bliver nogle fede kampe at spille.

Den første modstander er Brøndby, som striberne møder på udebane fredag aften klokken 19. Sidst OB mødte Brøndby, blev det til en 2-0 sejr på hjemmebane.

- Jeg synes, det skal betyde noget for os, at vi slog dem, sidst vi mødte dem. Det er noget, vi skal tage med, at vi har et lille psykisk overtag. Vi havde ret godt styr på dem i mange aspekter af kampen på Nature Energy Park. Vi fik kontrolleret kampen, og vi fik styret den hen mod det spil, vi gerne ville spille. Det håber jeg sidder lidt i hovedet på os og dem. Det vil gøre, at vi kan komme ind med den samme indstilling til kampen fredag, som vi gjorde i forrige kamp. Vi kender dem som værende det her meget aggressive hold, som gerne vil op og skræmme deres modstandere, i hvert fald i de første par minutter af kampen. Det kunne vi mærke i vores seneste kamp mod dem, og det handler om at stå imod det, som vi gjorde sidst.  

OB tager en tur på Brøndby Stadion fredag klokken 19.00, og hvis du er forhindret i at gøre det samme, kan du se kampen på TV3+.