Helenius inden lokalopgør: Vi har brug for fansene
Superliga

Helenius inden lokalopgør: Vi har brug for fansene

22 aug 2018

Nicklas Helenius håber på et fyldt udebaneafsnit i Vejle, hvor sæsonens første sejr skal hentes hjem.

Nicklas Helenius har fået sat tre kasser ind på sin målkonto i den nuværende Superligasæson, og det er en angriber, der øser af selvtillid. Han har en god følelse for tiden og arbejder på at blive endnu skarpere foran målet og for at hente den første OB-sejr i sæsonen. 

- Rent målmæssigt har det været godkendt. Jeg har bidraget med en del ting på banen, men vi jagter fortsat sæsonens første sejr, og den arbejder vi benhårdt på at få. Det kunne være skønt, hvis vi får en kamp, hvor vi kommer foran, så er jeg sikker på, at vi nok skal kunne holde den, siger Helenius og fortsætter: 

- Det er en fordel at kunne score på flere måder, og jeg har haft nogle fine chancer. Det er en positiv ting, at man kan komme frem til de chancer. Nogle gange har man bare en følelse af, at man vil komme frem til de chancer og få scoret. Jeg havde en god følelse på frisparket mod Hobro, og jeg havde en god følelse i situationen mod FCM. Jeg har en god selvtillid nu, og jeg får også banket nogle gode bolde ind til træning. Jeg arbejder hele tiden på at blive bedre foran målet, men alt handler om at få en sejr til holdet, så kan målene komme i anden række. 

Den 27-årige angriber dedikerer scoringen mod FCM til hele klubben og specielt til fansene, der har støttet dem hele vejen. Hans mål sikrede OB 1-1 mod de forsvarende mestre. 

- Det var et mål til fansene og til hele klubben. Men det var ikke mit, men det var hele holdets mål. Vi arbejdede alle sammen hårdt og pressede på, for at vi kunne få noget med fra kampen. Når man ser på hele kampen, så havde vi også fortjent at få point og endda alle tre. Jeg vil gerne rose tilskuerne. Da vi kom bagud, kunne vi høre fansene på tribunerne, og det påvirkede os til at køre på. Derfor var det ligeså meget fansenes mål, som det var vores, forklarer Helenius. 

Næste modstander for OB bliver oprykkerne fra Vejle, der søndag lægger græs til det tætteste, vi kommer på et lokalopgør. Et lokalopgør, som Helenius forventer bliver tæt. 

- Det bliver en meget tæt kamp. Vejle har et fantastisk stadion og fantastiske fans, så jeg tror, at der kommer rigtig mange på stadion og skaber en god atmosfære. Det er et meget kompakt stadion, hvor man sidder tæt på hinanden og på banen. Det er dejligt, at Vejle er tilbage i Superligaen, de hører til her. For os er det især dejligt, at der er kommet et hold, der ligner en lokalrival. Det tilføjer noget ekstra til kampen. 

OB giver gratis adgang til udebaneafsnittet på Vejle Stadion for de stribede fans, der gerne vil støtte op om holdet og give deres fulde opbakning til striberne. Helenius sender i den forbindelse en hilsen til fansene, og han håber at se en masse blåhvide striber, når han sammen med resten af spillertruppen løber ind på banen. 

- I skal komme til Vejle på søndag, fordi vi har brug for jer – vi har virkelig brug for jer. Det betyder rigtig meget for os på banen, når vi ved, at i er der. Vi har et stort potentiale i OB til at skabe en tolvte mand med fansene, og det skal vi se på søndag. Det er en kamp mod vores lokalrivaler, og det vil betyde rigtig meget, hvis vi sammen med fansene kan trække os ud som vindere. Der er gratis adgang, og klokken 14 på en søndag er der ikke andet at lave end at tage ud og se bold i Vejle, griner en selvtillidsfuld Helenius. 

Læs mere her, om hvordan du kan komme gratis til kamp på Vejle Stadion, søndag kl. 14:00. 

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik