Annonce
Annonce
Helteakademiet indstillet til Årets Hjertesag
Nyt fra OB

Helteakademiet indstillet til Årets Hjertesag

23 nov 2020
Annonce

OB er stolte af vores samarbejde med Helteakademiet på OUH for kronisk- og langtidssyge børn, og nu er de indstillet til en fornem pris.

Annonce

Alle børn bør opleve legen med bolden og have et aktivt liv, selvom man lever med en sygdom.

Helteakademiet er et tilbud til kronisk- og langtidssyge børn i alderen 5-14 år, som ønsker at få lidt fodboldtræning en gang om ugen, og nu er de indstillet til Årets Hjertesag hos PGA Brug Livet Fonden.

Hos OB stiller vi selvfølgelig baner til rådighed for børnene, der skal krydse vejen fra OUH på Kløvervænget og ned til Ådalen for at trille lidt med bolden og have nogle hyggelige timer.

Det kan nemlig være svært at bevare relationerne til vennerne og være en del af det traditionelle foreningsliv, når man lider af en sygdom, og her samler Helteakademiet børnene om fodbolden i et unikt fællesskab, som også er en del af OB´s udtryk.

Derfor er vi stolte på Helteakademiets vegne, når de nu er indstillet til Årets Hjertesag hos PGA Brug Livet Fonden, og hvis man vil hjælpe dem på vej, kan man stemme på dem her.

Trænerne i Helteakademiet er frivillige ildsjæle, hvis hjerte banker for fodbold og for at gøre noget der, hvor det virkelig gælder. Helteakademiet drives af Børneulykkesfonden i samarbejde med en række superligaklubber i Danmark, herunder OB.

Annonce