Annonce
Annonce
Hjørnesparksmål nedlagde OB i Aalborg
3F Superliga

Hjørnesparksmål nedlagde OB i Aalborg

17 sep 2021
Annonce
Fredag d. 17. september, 2021
AaB AaB AaB
2 - 0
OB OB OB

To hjørnesparksmål gjorde, at det blev til et nederlag mod et veloplagt AaB-mandskab fredag aften.

Annonce

3F Superligaen

Fredag d. 17. september 2021, kl. 19.00 Aalborg Portland Park

AaB – OB 2-0 (0-0)

1-0 Rasmus Thelander (69.)

2-0 Anders Hagelskjær (84.)

Gule kort:

AaB: Mathias Ross (59.), Frederik Børsting (65.), A. Hagelskjær (74.), Ahlmann (91.), Ferreira (93.), Thelander (94.)

OB: Aron Thrándarson (26.), Jeppe Tverskov (87.), Kasper Larsen (94.)

Tilskuertal: 8.123

Dommer: Jens Maae

Kampens forløb:

På en efterårsaften i det såkaldte Nordens Paris skulle drengene fra den fynske hovedstad jagte 3 point i forsøget på at klemme sig ind i top 6. Der var fuld knald på fra start, hvor især AaB kom til flere chancer indenfor de første 10 minutter. Det fynske forsvar stod dog fornuftigt imod.

I det 12. minut kom OB til en stor chance hvor Mickelson slap igennem på højre siden og ind i AaB's felt. Her lagde han en flad aflevering på tværs af feltet, men der var desværre ingen fynske fødder, der fik sat traf på den.

I det 17. minut satte Thrandarson turboen på og fightede sig vej igennem midten, hvor han satte Sabbi op, der kunne lægge en bold indover til Frøkjær. Frøkjær fik afsluttet, men der var dog offside.

Alt i mens OB gav den gas på banen, gav de medrejsende OB-fans den gas på lægterne, hvor ”Stolte Odense” hørtes gennem hele stadion og hjem i stuerne. Dybt imponerende fynsk lydniveau mod de mange AaB fans på Vesttribunen.

Efter en god OB periode tog AaB initiativet. Det forhindrede dog ikke OB i at teste det Aalborgensiske forsvar, hvor Bashkim blev spillet helt fri efter et godt OB opspil. Bashkim fik dog ikke ordentligt træf på bolden.

Efter bølgende spil frem og tilbage kunne holdene gå til pause ved stillingen 0-0. At fynboerne holdte nullet skyldtes i høj grad unge H.C., der gjorde god figur og stod i vejen for flere store AaB chancer.

2. halvleg startede med et frispark til AaB, der blev sendt i feltet, og Thelander var centimeter fra at få træf på bolden. Bolden gled dog igennem feltet, hvor H.C. samlede den sikkert op.

I det 54. minut kom Sabbi til en helt åben chance efter kanon opspil af striberne, men AaBs målmand kom desværre godt ud og fik afvist Sabbis afslutning.

Straks efter var OB under stærk beskydning fra det aalborgensiske angreb, hvor henholdsvis Kasper Larsen og 'HC' dog forhindrede, at AaB gjorde det onde ved striberne. Fortsat 0-0.

Efter en periode med mange dødboldsituationer i Aalborgs favør, kunne Rasmus Thelander stige til vejrs i det 69. minut og heade AaB foran til stillingen 1-0 på et hjørnespark. Knap et minut efter var Bashkim tæt på at banke OB på 1-1, men kanonen fra venstreskøjten blev afvist af Rinne i AaBs mål.

I det 76. minut forsøgte Andreas Alm at ændre på tingenes tilstand med en tredobbelt udskiftning hvor Fenger, Lieder og Opondo kom på banen og erstattede Kadrii, Frøkjær og Thomasen.

Der gik dog ikke længe før AaB udnyttede endnu et hjørnespark, hvor Hagelskjær i det 84. minut kunne heade AaB på 2-0, der også blev kampens endelige resultat.

OB:
Hans Christian Bernat – Nico Mickelson (Ayo Simon Okosun 86.), Kasper Larsen, Jeppe Tverskov, Jørgen Skjelvik – Jens Jakob Thomasen (Opondo 76.), Aron Thrandarson – Emmanuel Sabbi (Alexander Juel Andersen 86.), Troels Kløve, Mads Frøkjær (Max Fenger 76.) – Bashkim Kadrii (Mart Lieder 76.)

Bænken: Sayouba Mandé, Mart Lieder, Max Fenger, Ayo Simon Okosun, Robin Østrøm, Moses Opondo, Alexander Juel Andersen

AaB:

Rinne – Granli, Thelander, Ross (Hagelskjær 61.) – Fossum, Børsting (Ahlmann 74.), Ferreira, Højholt (Prica 85.), Pallesen – Makaric (Christensen 85.), Prip (Trajkovski 61.)

Bænken: Hansen, Ahlmann, Christensen, Hagelskjær, Hannesbo, Prica, Trajkovski

Næste kamp:

Tirsdag den 21. september kl. 17.45, FC Helsingør-OB, Helsingør Stadion (Sydbank Pokalen)

Annonce