IMG_8289

07.11.2022 10:51

Lørdag tog de stribede U17-drenge hjem fra Silkeborg med et enkelt point i bagagen, efter kampen måtte afgøres i straffesparkskonkurrence

U17-Ligaen, Runde 11
Lørdag den 5. november kl. 15.30, JYSK Park

Silkeborg IF - OB (1-1) (5-4 efter straffesparkskonkurrence)
0-1: Anton Møller Hartmann Jensen (24.)
1-1: William Kirk (79.)

Advarsler:
OB: Daniel Issa Amtrup (92.)

Kampens dommer:
Lars Bo Larsen

Lørdag havde U17-drengene taget turen til Silkeborg. Kampens start bag generelt præg af to ligeværdige hold der spillede hinanden godt op, og samtidig fik lukket ned for hinandens angreb.

Dog var OB skarpest i det 24’ minut, og efter nogle omstillingsmuligheder fandt Anton Jensen plads i hjemmeholdets forsvar og derefter kunne sætte bolden sikkert ind til højre om Silkeborgs keeper, og bragte OB foran med 1-0.

Silkeborg forsøgte kort tid efter at reducere med en hård, lav bold med indersiden, men OB’s målmand, Janus Land, stod sikkert imellem stolperne og reddede den uden problemer.

Begge hold pressede på, men OB holdt føringen ved pausen.

Efter pausen lagde Silkeborg ekstra pres på OB’s forsvar, men OB var gode til at komme hjem og lukke ned for deres angreb. OB forsøgte ligeledes med angreb for at få fordoblet deres føring, og dette var også næsten lige ved at lykkedes for William Martin, da han driblede igennem hjemmeholdets forsvar, men afslutningen endte desværre i hænderne på Silkeborgs målmand.

Beklageligvis fandt Silkeborg et moment i OB’s forsvar, hvor vi ikke var skarpe nok, og hjemmeholdet kunne dermed sparke bolden i nettet og gøre det til 1-1.

1-1 blev resultatet efter den ordinære spilletid, så begge hold skulle i straffesparkskonkurrence i kampen om det sidste point. Dette faldt desværre til Silkeborgs fordel, der vandt straffesparkskonkurrencen med 5-4.