Annonce
Annonce
- Holdet kommer altid i første række
3F Superliga

- Holdet kommer altid i første række

08 apr 2021
Annonce

I to runder i træk har Aron Elís Thrándarson været på rundens hold hos www.superliga.dk, og selvom han sætter pris på det, så bytter han gerne personlig succes for tre point.

Annonce

I de to seneste runder har Aron Elís Thrándarson været på Rundens Hold hos www.superliga.dk, hvor spillerne er udvalgt på baggrund af de officielle statistikker fra kampene, og i den seneste runde var han faktisk den statistisk set allerbedste spiller i hele 3F Superligaen. Det tyder altså på, at vores islandske midtbanemotor er i god form for tiden, og det er også sådan, han selv oplever det.

- Det er selvfølgelig dejligt at få at vide, at jeg klarer mig godt, men det er ikke det primære for mig. Jeg er en holdspiller, og holdet kommer altid i første række for mig. Jeg vil til hver en tid hellere spille en dårlig kamp personligt og så bytte det til tre point til hele holdet. Kan jeg helt selv vælge, så foretrækker jeg selvfølgelig en situation, hvor jeg spiller godt personligt, samtidig med at vi vinder som hold, fortæller Thrándarson.

Siden vores islandske midtbanemotor kom til klubben fra norske Aalesunds FK, har han været brugt på lidt forskellige positioner, og det er også en af hans styrker, selvom der er et bestemt sted, han finder sig bedst til rette.

- Jeg er midtbanespiller, og jeg kan spille mange positioner på midtbanen. Jeg synes, jeg er bedst centralt, men jeg spiller, hvor træneren vil have mig til at spille, og så gør jeg altid mit bedste– uanset om jeg ligger centralt, til højre eller til venstre, siger Thrándarson.

På det seneste har der været roser til Thándarson, og han har som nævnt også været med på Rundens Hold to uger i træk. Når man spørger ham om, hvad der fungerer så godt lige for tiden, så handler det i store træk om tilpasning og tilvænning.

- Jeg kender mine holdkammerater bedre, jeg kender tempoet i ligaen bedre, og generelt har jeg fået mig tilpasset til ligaen, og den spillestil der er her i Danmark. Det medvirker selvfølgelig til, at det går endnu bedre for mig. I starten af min OB-tid spillede jeg mere på kanten, mens jeg på det seneste har spillet mere centralt. Det er der, jeg føler, jeg er bedst, hvilket også har gavnet mig spil. Men hvis det i nogle kampe er bedre for holdet, at jeg spiller en af de andre positioner på midtbanen, så gør jeg også gerne det – så længe jeg kan hjælpe holdet på vej mod tre point.

Næste kamp for Thrándarson og resten af Striberne er fredag aften hjemme på Nature Energy Park. Her er Vejle Boldklub modstanderen, og det er en kamp, Thrándarson ser frem til med glæde.

- Vi spiller på hjemmebane, så vi skal vinde. Vi har et rigtig stærkt hold, og vi går efter sejren hver eneste gang, og så er det ikke så vigtigt, hvem vores modstander er. Det bliver en hård kamp, og Vejle vil forsøge at gøre det svært for os, som de har gjort to gange tidligere i sæsonen. Vi har ikke slået dem i denne sæson, så nu skal vi vise, at vi har niveauet til at slå dem.

- Vi viste især i kampen mod AaB, at vi har høj kvalitet i vores trup. Så vi skal spille med selvtillid, og vi skal spille med udgangspunkt i vores egne styrker. Gør vi det, så har vi, hvad der skal til for at vinde kampen i morgen, fortæller Thrándarson.

Fredagens kamp mellem OB og Vejle spilles på Nature Energy Park klokken 18.30. Du kan se kampen på TV3 Sport, hvor de starter med at sende optakt fra klokken 17.30. Derudover kan kampen følges i LIGA på P3 eller på vores LIVE-Twitter.

Annonce