Annonce
Annonce
Hyllegaard: Der er en god stabilitet på holdet
3F Superliga

Hyllegaard: Der er en god stabilitet på holdet

03 mar 2021
Annonce

Mikkel Hyllegaard slår ofte til på afgørende tidspunkter, og det skal vi også gøre nu, hvor top seks er nået, og vores plads skal forsvares. Hyllegaard oplever også, at vi har fået stabiliteten til at gøre det.

Annonce

Fem ud af vores 22 mål i denne Superligasæson er kommet i det sidste kvarter af kampene. En af dem, der er gode til at lave dem i de døende minutter, er Mikkel Hyllegaard:

- Når man kommer hen til det sidste kvarter, og man skal jagte et resultat eller forsvare et, så handler det om ren fight. Det bliver hektisk, når man kommer ind i de døende minutter. Der er selvfølgelig altid taktisk over det, men det handler også meget om power.

Selvom vi stadig fighter hen til de døende minutter af kampen og kan være farlige dér, så mærker Hyllegaard også, at vi generelt har fået mere stabilitet over alle 90 minutter:

- Vi har kun tabt en enkelt kamp ud af de seneste otte, og jeg synes, at vi generelt er blevet mere stabile på holdet. Vi er et stærkt hold og fungerer godt som gruppe både på og udenfor banen, og det er vigtigt. Jeg synes også, at jeg kan mærke, at der er gode ting i gærde og en god stabilitet på holdet.

Top seks-ræset

Vi er også gået ind i de ’døende minutter’ af grundspillet, hvor vi lige nu ligger i top seks. Vi har fire kampe tilbage, og nu skal vi sørge for at blive oppe i den ende, hvor det bare er lidt sjovere:

- Man kan sige, vi havde håbet på flere point i starten af sæsonen, så det havde været nemmere nu. Men det, at vi begynder at være stabile nu, er selvfølgelig enormt vigtigt, med den periode vi går ind i. Vi ligger godt til lige nu – selvfølgelig har vi stadig nogle vigtige kampe mod de hold, vi ligger og kæmper med. Men det er selvfølgelig altid dejligt, at vi begynder at få pointene, nu hvor vi virkelig skal bruge dem.

Næste opgave er SønderjyskE. Det er torsdag aften i Haderslev, og selvom de lyseblå har mistet noget af den stabilitet, de havde i starten af sæsonen, så er det bestemt ikke en nem modstander:

- Vi skal ikke sælge dem på forhånd. Vi ved godt, hvad SønderjyskE står for. Vi har haft mange tætte kampe mod dem, og vi ved, det bliver en hård kamp, vi spiller i morgen. Mod Randers handlede det om fight og vilje, og det gør det også i morgen. Vi skal finde de samme dyder frem, og en sejr vil være enorm vigtig.

Kampen spilles torsdag aften, og der er kampstart i Haderslev klokken 18.00. Du kan se kampen mod Sønderjyske på Eurosport 2, få opdateringer i Liga på P3 eller på vores live-Twitter, OdenseBK_Live.

Annonce