Annonce
Annonce
Ingen coronarestriktioner til fremtidige superligakampe
Nyt fra OB

Ingen coronarestriktioner til fremtidige superligakampe

03 sep 2021
Annonce

Coronapas, mundbind, afstand og sektioner har periodevis været en del af stadionoplevelsen det sidste halvandet år, men det er nu slut med restriktioner på grund af covid-19.

Annonce

Alting var bedre i gamle dage… Siges det. Når det kommer til stadionoplevelsen, så er der i hvert fald mange ting, der var federe, inden Danmark lukkede ned den 11. marts 2020. Men alting har heldigvis en ende.

Således fjernes de sidste restriktioner nu på Nature Energy Park, og det vil sige, at det til vores kommende kampe ikke længere er et krav, at du kan fremvise et gyldigt coronapas, ligesom afstandskrav og sektionskrav fortsat heller ikke er et krav.

Faktisk bliver en tur på stadion præcis, som det var, inden der var noget, der hed coronavirus. Som billetkøber kan du igen købe billetten i info-vognen på Richard Møller Nielsens Plads, ligesom sæsonkortholdere ikke længere skal ind og hente billet til hver eneste kamp – de kan nu igen bare medbringe sæsonkortet til kamp, så det bliver scannet i indgangen.

Vi glæder os til at tage imod jer til en kamp uden coronarestriktioner, når vi mandag d. 13. september før besøg af SønderjyskE hjemme på Nature Energy Park.

Du kan købe billet til kampen mod SønderjyskE den 13. september her.

Annonce