118615914_2776797589270827_2453126210346927951_n

27.08.2020 08:15

Torsdag middag bød sæsonens første træningskamp mod AC Horsens. En tempofyldt kamp med mange chance endte med et nederlag til Striberne.

Casper Tengstedt (89.)

På en lunken dag i Ådalen bød vi AC Horsens op til dans, og det var gæsterne, der tog det første trin efter seks minutters spil. En målmands-blokering endte i fødderne på Nicolai Brock-Madsen, som let kunne sparke bolden i nettet og bringe udeholdet foran.

Efter 21 minutter fik Mikkel Hyllegaard en lækker bold i dybden af Jens Jakob Thomasen, som vores hurtige angriber på karakteristisk vis stak af med. Hans første skud blev blokeret, men han fik et forsøg til, som han sparkede sikkert i kassen.

Vi var tæt på at komme foran efter 28 minutter. Max Fenger blev nedlagt et lille stykke fra feltet, og dommeren fløjtede frispark. Det ville Issam Jebali gerne eksekvere. Han bøjede den forbi muren og ramte venstre stolpe.

De gule fik en stor chance efter 36 minutter, hvor et indlæg blev forlænget og landede i panden på Hallur Hansson, som headede bolden ind på sammenføjningen, hvorefter den gule fare blev afværget.

En masse unge gutter fik chancen for at vise deres værd i anden halvleg, hvor vi skiftede alle ti markspillere. De kom også ud med en masse energi og gåpåmod.

Efter lige over en times spil bragte gæsterne sig foran. Casper Tengstedt modtog bolden i venstre side og sparkede den hårdt og præcist i det lange hjørne. Oliver Christensen prøvede at komme derud, men den sad for yderligt til, at han kunne gøre noget ved den.

Horsens pressede på og kom til et par halvstore chancer, efter de kom foran. Oliver Christensen stod flot imod og diskede op med mange flotte redninger. Kampen endte 1-2 i sæsonens første testkamp.