Jóan Símun Edmundsson ser tilbage på OB-tiden

Jóan Símun Edmundsson ser tilbage på OB-tiden

18 maj 2018

Jóan Simun Edmundsson er allerede præsenteret som Bielefeld-spiller efter ferien, men vi har taget en snak med ham om tiden i OB.

OB og Jóan Símun Edmundsson stopper samarbejdet, når den færøske offensivspillers kontrakt udløber til sommer. Edmundsson fortsætter karrieren i Bielefeld i den tyske 2. Bundesliga, og han forlader OB som en stærkere spiller, end han var, da han kom.

- Jeg har været rigtig glad for min tid i OB. De sidste par måneder har selvfølgelig ikke helt været, som jeg havde håbet på, men jeg er både glad og taknemmelig for, at OB gav mig muligheden for at spille Superliga. De hentede mig i første division, og jeg synes, jeg har udviklet mig; både som fodboldspiller og person i OB. Det er den klub, jeg har været længst tid i som seniorspiller, så jeg har været glad for tiden. Jeg kommer også til at følge med i, hvordan det går OB i fremtiden, og jeg ønsker alt det bedste fremover for hele klubben, siger Jóan Símun Edmundsson.

OB’s sportsdirektør Jesper Hansen ønsker Edmundsson held og lykke med den videre karriere.

- Da vi hentede Jóan Símun Edmundsson i Vejle, var det med forventningen om, at vi kunne hjælpe ham med at indfri endnu mere af hans talent. Han har været en rigtig spændende og meget kreativ spiller i vores trup, og han har bidraget med både vigtige mål og assists. Det er ingen hemmelighed, at dette forår har været ret specielt for Joan, fordi det ikke lykkedes for ham at komme videre i vinterens transfervindue, og fordi vi samtidig havde disponeret truppen efter, at han ikke ville være her. Derfor er det ikke blevet til så meget spilletid de seneste måneder, men det ændrer ikke på, at vi ønsker ham alt det bedste, og at vi håber hans kommende tid i Tyskland bliver succesrigt, siger Jesper Hansen.

Jóan Símun Edmundsson nåede at spille 61 kampe for OB, hvor det tillige blev til 11 mål.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik