Jacob Barrett skifter til Arminia Bielefeld
3F Superliga

Jacob Barrett skifter til Arminia Bielefeld

30 jun 2020

Jacob Barrett Laursen tager sydpå og skal efter sommerferien spille i tyske Arminia Bielefeld, som netop er rykket op i 1. Bundesliga.

Efter syv år i OB skifter 25-årige Jacob Barrett Laursen nu den stribede trøje ud med de blå farver hos tyske Arminia Bielefeld. Kontrakten med OB udløber i dag, og Jacob Barrett har forhandlet en treårig kontrakt på plads med tyskerne.

Sportschef Michael Hemmingsen siger:

- Det er altid vemodigt, når en af klubbens mest rutinerede kræfter tager fra Ådalen, men vi under i den grad Jacob at prøve kræfter med udlandet igen. Han har været en af grundstenene på vores hold og en uhyre ærgerrig type, der har kæmpet for holdet og vist sin begejstring over at spille i stribet. Venstrebacks hænger ikke på bøgetræerne herhjemme, men Jacob Barrett har været en fantastisk dygtig spiller for OB og gang på gang bevist sit store værd for klubben.

- Ikke alene kan han forsvare og slå indlæg, han kan også drible og score mål og er på den måde en sjælden spiller i dansk fodbold. Nu skal han prøve kræfter med den tyske slags, og jeg er overbevist om, at hans kvaliteter vil gøre sig gældende i 1. Bundesliga. Vi er kede af at sige farvel, men vi er stolte over at kunne levere en spiller til en af de største ligaer i verden, og vi ønsker Jacob rigtigt meget held og lykke fremover, siger han.

Selv siger Jacob Barrett Laursen:

- Det har været en fantastisk tid i Odense, hvor jeg nu har været i hele syv år. Det siger lidt om, hvor meget jeg holder af klubben, og de folk, jeg har med at gøre hver dag i Ådalen. Selvfølgelig har der både været op- og nedture, og jeg har også haft min del af skader, men sammenholdet i denne klub er helt unikt, og det har båret mig igennem de hårde perioder.

- Samtidigt må jeg sige, at jeg har haft det fedt med mine holdkammerater, som har været præget af den samme lyst til at vinde som jeg. Det vil sige, at man ved, hvornår det er tid til smil, og hvornår man skal bide tænderne sammen og knokle for logoet på brystet. Jeg håber, at der altid vil være en dør åben, når jeg er hjemme i Danmark, for selvom jeg glæder mig til et nyt eventyr, så er det også ret mærkeligt at skulle sige farvel. Ikke mindst til vores trofaste fans, som bare har fyldt Nature Energy Park mere og mere, og jeg kan kun sige til jer: Bliv ved!! Når I igen kan komme på stadion, så skal I synge højt og længe for mine nu gamle holdkammerater, slutter han.

Jacob Barrett Laursen startede karrieren i AaB, inden turen gik til Juventus i 2012. Året efter blev han udlejet til OB og herefter købt i sommeren 2014. Han har spillet 127 kampe for Striberne, scoret otte mål og lavet 16 assists. Tidligere er det blevet til flere ungdomslandskampe, og han var også med til OL i Rio i 2016.

Arminia Bielefeld har vundet 2. Bundesliga og er at finde i den bedste tyske række fra næste sæson.