Jacob Buus søger videre i karrieren
Alka Superliga

Jacob Buus søger videre i karrieren

18 maj 2018

Jacob Buus fortsætter ikke i OB, når hans kontrakt udløber den 30. juni.

Jacob Buus har været OB’er siden han var helt lille. Og det vil han formentlig være i lang tid fremover, selvom karrieren ikke fortsætter i den stribede trøje, når kontrakten udløber til sommer.

- Jacob har været gennem en rigtig fin udvikling i de to år, han har været med i førsteholdstruppen. Som ung spiller har han brug for fast førsteholdsfodbold for at tage de næste skridt i sin karriere, men jeg er overbevist om, at han har potentialet til at udvikle sig endnu mere. Derfor er Jacob også en spiller, som vi vil holde øje med i hans næste klub, for hvem ved, om der kunne opstå en mulighed for, at Jacob senere i karrieren vender tilbage til OB. Han har både en god indstilling til træning og kamp, og den skal nok bringe ham langt, når han finder en ny klub at repræsentere, hvor han kan spille fast førsteholdsfodbold, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

Jacob Buus takker af i OB med en overordnet god fornemmelse.

- Det har været en spændende, sjov og udfordrende tid i OB, men mest af alt en god tid, hvor jeg selvfølgelig har lært en masse fodboldmæssigt men også fået en masse venskaber og kammeratskaber. Jeg er kommet rigtig godt ind i truppen, og jeg kommer til at savne dem rigtig meget, men sådan er det i fodbold. Det hele er kun for en kort stund, så skal man videre – og nu glæder jeg mig bare til at se, hvad fremtiden bringer, og hvad det er, der skal ske, siger Jacob Buus, der spillede sin første kamp på EWII Park, da OB tidligere på foråret mødte AGF.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det var en kæmpestor drøm, der gik i opfyldelse for mig, da jeg gik på banen til kampen mod AGF. Det er noget, jeg har drømt om, siden jeg stod med Steen Nedergaard i spillertunnellen engang, da jeg selv var maskot. Der sagde jeg til mig selv, at jeg også vil prøve at være ham, der står med maskotten i hånden som OB-spiller inden en kamp i Superligaen. Det nåede jeg, og jeg ville rigtig gerne have haft flere af de oplevelser. Derfor er jeg også ærgerlig over, at det ikke blev til mere, men nogle gange må man bare acceptere, at der er nogle foran i køen. Sådan er det nogle gange, og så må jeg bare kæmpe videre og arbejde videre, for, at det skal ske et andet sted.

Jacob Buus nåede at spille 2 kampe for OB.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik