Annonce
Annonce
Jakob Breum udtaget til U19 EM-kvalifikation
Akademi

Jakob Breum udtaget til U19 EM-kvalifikation

22 sep 2021
Annonce

I begyndelsen af oktober skal det danske U19-landshold spille kvalifikationskampe om at komme med til EM, og her er Jakob Breum blevet udtaget til den danske trup.

Annonce

Da U19-landsholdet tidligere i september spillede træningskampe, mod Norge og Polen var Jakob Breum i storform. Det blev til to danske sejre, og Jakob Breum scorede tre kasser i de to kampe. Nu står U19-landsholdet foran en ny bunke landskampe, og denne gang er det kvalifikationskampe til U19 EM, der skal spilles i Slovakiet i sommeren 2022.

Kvalifikationen foregår ved, at Danmark først skal spille sig videre fra en pulje med fire hold, hvor de to bedste går videre. Lykkes det, så kommer Danmark med i Elite Round, hvor der venter en ny kvalifikationspulje, og her er det kun det bedste af fire hold, der kommer med til slutrunden.

Første kvalifikationspulje skal spilles fra den 6. oktober til den 12. oktober i Tjekkiet. Det er disse kampe, Jakob Breum er blevet udtaget til, og der venter kampe mod Nordirland, Kasakhstan og Tjekkiet.

Kæmpestort tillykke til Jakob Breum med landsholdsudtagelsen – og held og lykke til ham og hele det danske U19-landshold med kvalifikationskampene.

Annonce