Annonce
Annonce
Janus Blond søger nye udfordringer
Førsteholdet

Janus Blond søger nye udfordringer

22 jun 2022
Annonce

Vores fysiske træner, Janus Blond, har valgt at opsige sin stilling i klubben, da han ønsker at søge nye udfordringer.

Annonce

Janus Blond har været en del af OB siden sommeren 2017, men snart slutter hans tid i klubben, da vores fysiske træner har valgt at opsige sin stilling.

- Jeg har haft fem fantastiske år med nogle kollegaer, der hver dag har givet mig en masse energi, og nogle spillere der har været fantastiske at arbejde med. Jeg har arbejdet med en række vidt forskellige trænere, og jeg har lært en masse af hver og en. Det, at have været med til en pokalfinale og en top-seks-placering, mens jeg har været her, er jeg utroligt stolt over. Jeg kommer uden tvivl til at savne Odense og mine daglige løbeture gennem byen, og så kommer jeg selvfølgelig også til at savne fansene, siger Janus Blond og fortsætter:

- Nu har jeg lyst til nye udfordringer. Det handler om personlig udvikling, og jeg har brug for at finde ud af, hvad jeg gerne vil. Min P-licens om kommunikation fængede mig helt vildt, og den kunne jeg godt se brugt i fodbolden, men det kunne også sagtens være i det private. Jeg har haft fuldt fokus på mit arbejde i klubben, så jeg har ikke søgt andre jobs, men nu vil jeg gerne starte et nyt kapitel, og jeg kigger derfor ikke kun på fodbolden, som den næste oplevelse, siger Janus Blond.

Udover arbejdet som fysisk træner har Janus også arbejdet for at bygge bro mellem OB og Syddansk Universitet, men derudover har han gennem hele sit liv arbejdet med fodbold.

- Janus har besluttet at følge sit ønske om at prøve noget nyt, og den melding giver os nu muligheden for at planlægge på kort og lang sigt. Janus er en kompetent og værdsat medarbejder, så når dagen kommer, hvor han stopper i klubben, vil jeg ønske ham alt det bedste. Jeg har startet processen med at finde de kompetencer og den personlighed, som vi ønsker at tilføre klubben for fortsat at udvikle den fysiske træning i OB, siger Björn Wesström, der er fodbolddirektør i klubben.

Rekrutteringsarbejdet er startet med øjeblikkelig virkning, og det ledes af Björn Wesström.

Annonce