Annonce
Annonce
Janus Drachmann skifter til AC Horsens
Førsteholdet

Janus Drachmann skifter til AC Horsens

11 jun 2021
Annonce

Vi er blevet enige med Janus Drachmann om at ophæve hans kontrakt, så han frit kan skifte til superliganedrykkerne fra AC Horsens.

Annonce

Janus Drachmann skiftede til OB i sommeren 2018, hvor han skrev under på en fireårig aftale, men vi er nu i fællesskab blevet enige om at ophæve kontrakten et år før tid.

- Vi har været rigtig glade for at have Janus i klubben, og vi sætter stor pris på hans tid i Odense, hvor han blandt andet var anfører, da vi i 2019 kvalificerede os til Mesterskabsspillet og endte sæsonen på en femteplads i 3F Superligaen. Vi takker ham mange gange for hans tid i klubben, og vi ønsker ham alt det bedste fremadrettet, siger sportschef i OB, Michael Hemmingsen.

For 33-årige Janus Drachmann har tiden i OB været mindeværdig, og derfor er det også specielt for ham, at han nu skal repræsentere en anden klub.

- Jeg har haft en fantastisk tid i klubben, og det har været et kæmpe privilegie at gå forrest på banen med anførerbindet om armen. At spille på Nature Energy Park og mærke opbakningen fra alle de stribede fans, det er noget, jeg kommer til at savne. Det er med en tåre i det ene øje, at jeg forlader klubben, men nu var timingen god i forhold til at starte et nyt sted, siger Janus Drachmann.

Janus Drachmann startede sin professionelle karriere i AC Horsens, inden fodbolden førte ham forbi SønderjyskE, FC Midtjylland og OB. I OB nåede han 79 kampe med et mål og seks assists til følge.

Annonce