Jebali: Et af de bedste mål jeg har scoret
3F Superliga

Jebali: Et af de bedste mål jeg har scoret

14 nov 2019

Issam Jebali har haft en svær opstart i OB, men i søndags scorede han sit første mål i den stribede trøje. Vi har taget en snak med vores tunesiske angriber, der fortæller om sin første tid i Odense.

Det var et tungt nederlag imod Lyngby i søndags, men der var dog en positiv historie fra kampen. Issam Jebali scorede sit første mål for OB, og hvilket mål det var. Vores nr. 7 modtog bolden fra Oliver Lund i højre side af banen og efter en flot dribling, smækkede han bolden i det lange hjørne.

- Jeg synes, det er et af de bedste mål, jeg har scoret, og jeg er utrolig glad for det første mål for OB.

Efter målet var der et kæmpe smil at finde på Issam Jebalis læber, der løb rundt på banen, indtil han blev omringet af sine holdkammerater tæt på midtercirklen.

- Scoringen gør, at der er noget pres, som bliver frigjort. Jeg elsker at score, men jeg er heller ikke en typisk boksspiller. Jeg vil gerne spille bolden, skabe plads omkring mig og lave assists, men jeg er selvfølgelig også glad for at score.

I opgøret mod AGF d. 20. september på Nature Energy Park måtte vores tunesiske angriber lade sig udskifte med en skade, og Issam Jebali sad efterfølgende ude i fire kampe, hvilket var hårdt for ham.

- Da jeg kom til klubben, var det meningen, at jeg skulle træne en masse med drengene samt at komme stille og roligt ind på holdet. Da jeg så begyndte at føle mig klar, så fik jeg en skade, men nu er jeg glad fordi, jeg kan spille igen.

Selvom Issam Jebali har haft en svær start i den stribede trøje, så har det hjulpet, at han er faldet godt til udenfor banen.

- Jeg har prøvet at flytte før, så jeg ved hvordan, jeg skal tilpasse mig. Odense er også en dejlig by, og jeg føler, at jeg har boet her længere tid end tre måneder. Derudover har mine holdkammerater været der fra dag et, og så kan mine børn godt lide deres børnehave.

Når det ikke handler om spillet på banen, så er vores tunesiske angriber særdeles glad for at spille FIFA20. Issam Jebali gik ubesejret igennem weekendligaen for et par uger siden, hvilket er på højde med spillere fra eSuperligaen.

-  De sidste tre år har jeg været god til FIFA, og jeg kan godt være med på højeste niveau uden at være den bedste. Jeg synes, det er sjovt, og jeg kan godt lide at konkurrere i spillet.

Spillertruppen har fri fredag, lørdag og søndag, da der er landsholdspause, og spørger man vores nr. 7, så kan han ikke udelukke, at han skal bruge lidt med sin PlayStation.

- Jeg skal være sammen med min familie, muligvis ud at spise, være sammen med nogle venner og måske også spille lidt FIFA20, griner han.

Næste gang Issam Jebali og resten af de stribede drenge skal spille, er det imod FC Midtjylland på Nature Energy Park d. 25. november, og du kan allerede nu sikre dig en billet til braget mod 3F Superligaens dukse. Du kan spare 40 kr. på billetten, hvis du køber den 24 timer inden kampstart eller købe et sæsonkortabonnement til kun 69 kr. om måneden og sikre dig adgang til Stribernes hjemmebanekampe.