Jebali forventer svær kamp i Silkeborg
3F Superliga

Jebali forventer svær kamp i Silkeborg

14 sep 2019

Landskampspausen er et overstået kapitel. Bolden ruller igen i 3F Superligaen, og på mandag går turen til Søhøjlandet, hvor oprykkerne fra Silkeborg IF venter på JYSK Park.

Når kampen mod de rødblusede sparkes i gang på mandag, er det 17 dage siden, at Striberne sidst spillede en kamp af betydning. Nu er ventetiden ved at være forbi, og Issam Jebali ser frem til opgøret i det midtjyske.

- Jeg glæder mig til kampen på mandag, men det har også været godt med en kort pause. Her har vi arbejdet hårdt på træningsbanen, og jeg er kommet til at kende systemet, klubben og Danmark bedre at kende.

Silkeborgenserne vandt NordicBet Ligaen i sidste sæson og er derfor nye ansigter i 3F Superligaen. De har haft en svær start og har endnu ikke prøvet at vinde efter de første otte runder. Samtidig er de det hold, der har indkasseret flest mål indtil nu, men det betyder dog ikke, at det bliver en nem kamp, hvis man spørger den tunesiske angriber.

-  Det er lige meget, om de rykkede op i år eller sidste år. Der findes ingen nemme kampe i 3F Superligaen, så det bliver en svær kamp, men vi har forberedt os godt.

Sidste gang vi vandt over Silkeborg IF, var det på mål af Rasmus Jönsson, Mathias Greve og Rasmus Festersen, men hvis det skal blive til en ny sejr over oprykkerne, så kræver det koncentration.

- Vi skal være kloge, smarte, og fokuserede i alle 90 minutter. Hvis vi spiller vores spil og gør det, som vi er gode til, så tror jeg på, at vi får de tre point, fortæller Jebali.

Opgøret mod Silkeborg IF bliver spillet mandag kl. 19.00 på JYSK Park. Hvis du ikke har mulighed for at se kampen, så kan du følge den på vores live-twitter Odense Boldklub LIVE.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik