Jebali inden Lyngby: Der er ingen nemme kampe
3F Superliga

Jebali inden Lyngby: Der er ingen nemme kampe

09 nov 2019

I morgen tørner Striberne og Lyngby sammen kl. 14, og Issam Jebali forventer en svær kamp i 3F Superligaen, hvor der ikke er stor forskel mellem holdene.

For lidt over tre måneder siden trak Issam Jebali den stribede trøje over hovedet for første gang, og siden da har han fået otte kampe for OB i 3F Superligaen. Derfor har den tunesiske angriber også fået godt indtryk af Danmarks bedste fodboldrække.

- Klubberne er næsten på samme niveau. Der er ikke stor forskel mellem top og bund, og jeg synes, det er en god liga, men den er hård.

Issam Jebali har inden skiftet til Striberne prøvet at spille fodbold i Sverige og Norge. I Sverige tørnede han ud for IF Elfsborg, og i Norge spillede han for Rosenborg BK. Således har vores nr. 7 også oplevet, hvordan spillet på banen er forskelligt i Danmark i forhold til Sverige og Norge.

- Dansk fodbold er meget mere fysisk. Der er flere dueller, og du skal have masse af power, løbe en masse og tage duellerne for at tilpasse sig.

I morgen gælder det Lyngby kl. 14, og her forudser Jebali endnu et svært opgør.

- Der er ingen nemme kampe i 3F Superligaen. Det er på udebane, og det bliver hårdt.

Sidste gang vi mødte De Kongeblå var på Nature Energy Park, hvor vi besejrede dem 4-1. Her fik Sander Svendsen en drømmedebut og scorede to kasser, men hvis det skal blive til tre point i morgen, så skal Striberne være fokuserede.

- Vi skal arbejde hårdt, koncentrere os, holde os til planen og så gøre det, vi er gode til. Så tror jeg på, at vi kan vinde over Lyngby.

Kampen mod Lyngby stadion spilles kl. 14 på Lyngby. Er du ikke til stede i away-enden, kan du følge opgøret på vores live-twitter.

Hvis du allerede nu vil sikre dig billetter til de næste hjemmekampe og spare penge, så kan du gøre det her.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik