Annonce
Annonce
Jebali: Jeg har en stor tro på, at vi vinder i Parken
3F Superliga

Jebali: Jeg har en stor tro på, at vi vinder i Parken

19 feb 2022
Annonce

Søndag aften klokken 18.00 starter forårssæsonen for os, når vi møder FCK på udebane, og Issam Jebali har en stor tro på, at vi ender med at tage alle tre point med hjem til Odense.

Annonce

- Jeg har en rigtig stor tro på, at vi vinder kampen i morgen aften. Selvfølgelig er det svært at møde FCK på udebane, men vi er velforberedte til kampen, og alle i vores trup er klar over vigtigheden af kampen.

Ordene kommer fra vores offensivspiller Issam Jebali, der er fyldt med selvtillid inden søndagens kamp på udebane mod FCK. Læser man med i medierne, så er der op til kampen meget fokus på den stor opmærksomhed, der er om kampen. Der kommer rigtig mange tilskuere fra begge mandskaber, og selvom FCK går ind til kampen som favoritter, så er Jebali overbevist om, at vi kan overraske.

- Det lyder ikke til, at der er mange, der levner os store chancer i kampen, men vi tror på os selv, og det er det vigtigste. Vi har nogle styrker, hvor vi kan gøre ondt på alle andre hold i ligaen. Så hvis der er nogle, der går rundt og tror, det bliver en nem kamp for FCK, så er jeg sikker på, de bliver overraskede. 3F Superligaen er en tæt liga, og spiller vi op til vores bedste, så ved jeg, at vi kan vinde over FCK, siger Jebali.

Som nævnt bliver tilskuertallet højt i morgen aften, og Jebali glæder sig især over, at der er så mange fynske tilskuere, der finder vej til Parken.

- Det er fantastisk for os spillere at mærke, at fansene også tror på, at vi kan vinde i morgen. Når der kommer så mange fans, fortjener de en god oplevelse, så jeg vil elske at give dem en god oplevelse. De kan i hvert fald være sikre på, at vi vil kæmpe for klubben, og vi vil alle give 110 % fra start til slut, for vi ved, det er en vigtig kamp, der venter os.

Kampen mellem OB og FCK spilles søndag klokken 18.00, og hvis du ikke tager en tur til hovedstaden, så kan du i stedet se kampen på TV3 +, hvor der er optakt fra klokken 17.00.

Første hjemmekamp i sæsonen spiller vi søndag d. 27. februar klokken 18.00. Her tager vi hjemme på Nature Energy Park imod FC Midtjylland, og den kamp køber du billet til her.

Annonce