Annonce
Annonce
Jebali udtaget til Tunesiens afgørende VM-kvalifikationskampe
Landshold

Jebali udtaget til Tunesiens afgørende VM-kvalifikationskampe

17 mar 2022
Annonce

Issam Jebali er udtaget til Tunesiens to afgørende VM-kvalifikationskampe, hvor de i slutningen af marts måned spiller et dobbeltopgør mod Mali.

Annonce

I januar måned var Issam Jebali på landsholdsopgaver for Tunesien ved Africa Cup of Nations. I slutningen af marts skal Tunesien igen i kamp, og vores tunesiske offensivspiller er igen udtaget til A-landsholdet.

Denne gang skal Jebali og resten af det tunesiske landshold spille afgørende VM-kvalifikationskampe mod Mali. Tunesien har kvalificeret sig til dobbeltopgøret mod Mali ved at vinde deres kvalifikationspulje foran Ækvatorialguinea, Zambia og Mauretanien.

Hvis Tunesien slår Mali over to kampe, så er de klar til VM i 2022, så det er et par rigtig vigtige kampe, der venter for Jebali og co. Netop Mali mødte de også ved Africa Cup og Nations, og her løb Mali med en sejr på 1-0, i en kamp hvor Tunesien brændte et straffespark.

Første kamp spilles på udebane d. 25. marts kl. 18.00 (dansk tid), og returopgøret spilles i Tunesien den 29. marts kl. 21.30 (dansk tid).

Stort tillykke til Issam Jebali med udtagelsen – og held og lykke med de to afgørende kampe.

Annonce