Annonce
Annonce
Jebali: Vi skal arbejde ekstra hårdt for en sejr lige nu
3F Superliga

Jebali: Vi skal arbejde ekstra hårdt for en sejr lige nu

18 mar 2022
Annonce

Issam Jebali synes, vi har præsteret på et fornuftigt niveau i denne sæson, men sejrene er udeblevet, og derfor skal der arbejdes ekstra hårdt, for at vi kan sætte en sejr ind på kontoen søndag eftermiddag.

Annonce

I sidste runde scorede Issam Jebali sin tyvende scoring i den stribede trøje, og søndag skal han forsøge at gentage succesen, når vi gæster Vejle Boldklub på udebane. Vejle er placeret under os i tabellen, men i de fire seneste hjemmekampe har de hentet ti point, så der venter os et svært opgør.

- Det bliver en svær kamp for os. Det er svært at vinde kampe i ligaen, og vi er lige nu i en periode, hvor det er ekstra svært for os at vinde. Vi har præsteret fint, og vi har spillet fin fodbold, men vi mangler stadig noget. Vi skal arbejde ekstra hårdt for at få en sejr i hus lige nu, så det må vi gøre. Vi får det ikke foræret, men vi er klar til at gøre, hvad der skal til for at vinde på søndag.

- Det er svært at sige, hvad vi har manglet, men måske er det erfaring og kynisme. Vi har spillet godt, og vi har været det bedste hold i flere af kampene. Selvom vi ikke kan bruge det til noget lige nu, så har vi i mine mere end to år i klubben ikke præsteret så stærkt i kampene mod topholdene, som vi har gjort i denne sæson. Vi har været modige, og vi har spillemæssigt været med i kampene. Desværre har vi manglet erfaring og kynisme for at lukke kampene, når vi har været foran, så det er noget, vi skal lære af, siger Issam Jebali.

Jebali kom både på tavlen og assisterede, da vi mødte AaB, og selvom han håber at komme på tavlen igen søndag eftermiddag i Vejle, så er det bestemt ikke det vigtigste for ham.

- Selvfølgelig håber jeg på, at jeg kan score igen, men det er ikke det vigtigste for mig. Jeg vil rigtig gerne bytte rundt på det, så jeg ikke scorer, men vi i stedet vinder.

Kampen mod Vejle Boldklub er den sidste i Grundspillet, og den spilles på udebane søndag kl. 14.30. Har du endnu ikke sikret dig billet til kampen, hvor både De Stribede og Blok B har udsolgte busture, så kan du købe din billet her.

Jebali udtaget til Tunesiens afgørende VM-kvalifikationskampe

Issam Jebali har fået en god start på 2022, hvor han i tre kampe har scoret to mål og lavet en enkelt assist, hvilket netop har kastet en udtagelse til Tunesiens A-landshold af sig. Her venter to afgørende VM-kvalifikationskampe mod Mali i slutningen af marts.

- Det betyder meget for mig at blive udtaget til landsholdet. Det er stort at skulle repræsentere sit land, og det er en god mulighed for mig, hvor jeg kan vise, hvad jeg kan som spiller. Det er en belønning for mit arbejde, hvor jeg hver dag giver alt, jeg kan. Mine præstationer har været okay, og der er selvfølgelig en grund til, at jeg er blevet udtaget til et stærkt landshold. At komme på landsholdet er et personligt mål, jeg har haft, så jeg er rigtig glad for at være med, og jeg håber, jeg kan få endnu flere minutter, end jeg fik, da jeg senest var afsted, så jeg kan vise mig endnu mere frem, siger Issam Jebali.

Du kan her læse mere om Issam Jebalis kommende landsholdsopgaver.

Annonce