Annonce
Annonce
Jebali: Vores fans fortjener en god oplevelse
3F Superliga

Jebali: Vores fans fortjener en god oplevelse

18 nov 2021
Annonce

Fredag aften er der fodbold på Nature Energy Park, hvor der er lagt op til fodboldfest med Happy Hour og live-DJ i Albani Fanzonen fra klokken 17.00, inden der er kamp mod Viborg FF klokken 19.00, og den kamp glæder Jebali sig til.

Annonce

Der er vigtige point på spil, når vi fredag aften får besøg af Viborg FF. Issam Jebali har i store dele af efteråret været skadet, men kort inden landskampspausen vendte han tilbage til banen. Her blev det til indhop mod både AGF og Brøndby IF, og efter yderligere et par uger på træningsbanen, så er Jebali ved at være tilbage i topform.

- Jeg er ved at være tilbage på 100 % nu. Jeg havde en for lang periode, hvor jeg var skadet, men nu går det godt igen, og jeg er vildt glad for at være tilbage i god form. Det sjoveste som fodboldspiller er at spille kampe – og især på hjemmebane, så jeg glæder mig til, at vi fredag aften igen skal vise os frem foran vores fans, siger Issam Jebali.

Og netop vise sig frem foran fansene, det er noget, Jebali synes, at fansene fortjener efter den rigtig gode opbakning, de har givet i løbet af denne sæson.

- Det er en kamp, vi skal vinde, for vores fans fortjener en rigtig god oplevelse fra os spillere. Vi spiller på hjemmebane i morgen, så jeg er sikker på, at der kommer rigtig god stemning fra tribunen. Derefter er det op til os spillere at vise, vi er gode. Det er en kamp, vi ikke har råd til at smide point i, og det bliver en god mulighed for os spillere, hvor vi skal vise fansene, at vi har brugt tiden på træningsbanen siden sidste kamp godt. Jeg tror rigtig meget på, at vi kan tage sejren, og det bliver en sjov kamp at spille, siger Jebali.

Inden kampen er vi placeret side om side med Viborg FF i tabellen. Begge mandskaber har hentet 16 point, og dermed er det også to mandskaber, der har brug for tre point, hvis der stadig skal være håb om en plads i Mesterskabsspillet. Det er Issam Jebali også klar over, og netop stillingen i 3F Superligaen gør kampen endnu vigtigere.

- Viborg er et fint hold, og de har hentet lige så mange point som os i tabellen. Så det er en af de kampe, der næsten er seks point værd for vinderen. Derfor er det ekstra vigtigt, at vi alle giver 100% fra start til slut. Det er kun sejren, der tæller for os, og jeg er også sikker på, at vi har niveauet til at vinde, siger Jebali.

Kampen mod Viborg FF fløjtes i gang fredag aften klokken 19.00. Hvis du vil gå weekenden i møde med højt humør, hyggeligt samvær i det stribede fællesskab og et par kolde øl fra Albani, så er der pre-match på GASA Petanque & Shuffle Bar fra klokken 15.00. Derudover er der happy hour i Albani Fanzonen fra klokken 17.00-18.00 på Nature Energy Park, hvor der også er live-DJ fra klokken 17.00-18.30.

Vil du være en del af fredagsfesten, så kan du sikre dig billet til kampen her; og hvis du køber den inden torsdag kl. 19.00, så sparer du 40,- kr. pr. billet.

Annonce