Annonce
Annonce
- Jeg er meget taknemmelig for at blive kåret som månedens bedste OB-spiller
Førsteholdet

- Jeg er meget taknemmelig for at blive kåret som månedens bedste OB-spiller

15 sep 2021
Annonce

Månedens mål i august, månedens spiller i august og Albani Man of the Match mod SønderjyskE. Det går godt for Emmanuel Sabbi, og han har da også masser af selvtillid efter en række stærke præstationer.

Annonce

Emmanuel Sabbi har præsteret rigtig stærkt i denne sæson. Han er den OB-spiller, der har haft flest afslutninger, der har løbet flest meter, der har vundet flest dueller langs jorden, ligesom han står noteret for flest expected goals. Indtil videre er det dog kun blevet til en enkelt scoring fra ham, mens han desværre hele fire gange har måttet se sine afslutninger prelle af på træværket.

Inden mandagens kamp mod SønderjyskE blev han kåret som Månedens bedste OB-spiller, efter han vandt afstemningen i vores fan-app, og Emmanuel Sabbi føler bestemt også selv, at det går godt for tiden.

- Jeg føler, det har været en rigtig god periode for mig indtil videre i denne sæson. Jeg har været mentalt stærk, og min selvtillid er rigtig høj lige nu. Det er vigtigt for mit spil, at jeg har troen på, at jeg kan lykkes i mine en mod en-situationer. Jeg synes, jeg har leveret stabilt, og jeg synes, at vi som hold i perioder har spillet rigtig god fodbold, siger Emmanuel Sabbi, og tilføjer om kåringen som Måneden Spiller:

- Det er rigtig godt for mig og min selvtillid med en kåring, og jeg er meget taknemmelig for at blive kåret som månedens bedste OB-spiller. Jeg skal fortsætte med at arbejde hårdt hver dag, og jeg skal gøre mit bedste både på og uden for banen. Jeg træner med masser af selvtillid, og det er den selvtillid fra træningen, jeg skal tage med ind i kampene. Når det er sagt, så har jeg også nogle rigtig gode holdkammerater her i OB, og jeg ville ikke kunne vinde sådan en pris uden deres hjælp. Vi gør alt som et hold, uanset om det er en sejr eller et nederlag, siger Sabbi.

Det er fansene, der har kåret Sabbi som månedens spiller, som manden der stod bag den flotteste scoring i august og som kampens bedste spiller mod SønderjyskE. Sabbi er derfor heller ikke bleg for at rose fansene for deres indsats i denne sæson.

- Fansene har virkelig været fantastiske, og de har stor ære af, at vi vandt over SønderjyskE. Når de støtter en, som de har gjort i denne sæson, så tror du endnu mere på, at du kan drible forbi din modstander. Det er en fantastisk atmosfære at spille i, og det hjælper os virkelig i kampene.

Emmanuel Sabbi blev via vores fan-app kåret som Månedens OB-spiller, og den app kan du hente her.

Trænerteamet har givet selvtillid

Til denne sæson er der kommet ny træner til OB, og når vi spørger Sabbi, hvorvidt trænerskiftet har gavnet ham personligt, så er han ikke i tvivl.

- Vores spillestil passer mig godt. Under Andreas vil vi angribe endnu mere, end vi har gjort tidligere. Vi har et offensivt mindset, og når vi har bolden, så tænker vi altid på, hvordan vi kan komme frem. Derudover giver Andreas og de andre trænere os meget selvtillid. De opfordrer os til at udfordre vores modstandere i kampene, og vi har mange udfordringer, når vi træner, og det er fedt for en spiller som mig, siger Sabbi om spillestilen i OB.

Sabbi har som nævnt ramt stolperne fire gange, ligesom han har skabt flere store chancer; blandt andet var han stærkt medvirkende ved scoringen til 1-0 mod SønderjyskE, og når vi spørger ham om, om han nogensinde har været bedre, end han er lige nu, så svarer han efter lidt tøven:

- Det er svært at sige, men nej, det har jeg nok ikke. Jeg har lige nu den selvtillid, der skal til, og det virker for mig for tiden. Jeg tror hele tiden på, at jeg kan vinde duellen overfor min modstander. Så jeg skal fortsætte med det, jeg gør nu, og det er vigtigt, at jeg hele tiden holder benene i jorden – uanset hvordan det går, siger Sabbi.

Næste kamp for Emmanuel Sabbi og resten af førsteholdet er fredag aften på udebane mod AaB. Vil du støtte Sabbi og resten af Striberne i den kamp, så kan du tage med fanbussen. Her får du buskørsel tur/retur mellem Odense-Aalborg samt billet til kampen for bare 250,- kr. som voksen. Er du under 17 år, så er prisen kun 150,- kr.

Annonce