- Jeg er optimistisk
Nyt fra U17

- Jeg er optimistisk

10 maj 2019

U17-drengene tager lørdag imod AaB i U17-Ligaen, og cheftræner Ivan Poulsen er optimistisk i forhold til at tage tre point i den kamp.

OB’s U17-drenge får i weekenden besøg af AaB i U17-Ligaen. Ivan Poulsens tropper har på det seneste været inde i en svær periode, men i sidste weekend slog de AGF på udebane, så det er en flok striber med masser af selvtillid, der er klar til at tage imod AaB hjemme i Ådalen.

- Vi fik en rigtig dejlig og ikke mindst tiltrængt sejr i sidste weekend over AGF, og nu venter AaB. AaB er et hold, der har leveret nogle blandede resultater, og for nylig slog de FCK, selvom de i foråret ikke har fået så mange sejre. Det har de ikke, fordi de har haft et svært program, hvor de primært har mødt topholdene fra rækken. AaB er gode, og det bliver en svær kamp for os, siger Ivan Poulsen.

At Ivan Poulsen forventer en svær kamp, kan ikke komme som den store overraskelse, hvis man fulgte med i sæsonopstarten. Der deltog både OB og AaB nemlig i BC Catering Cup i Ådalen, og der var finalen faktisk et opgør mellem de to klubber.

- Vores seneste kamp mod dem var ved BC Catering Cup her i Ådalen, hvor vi tørnede sammen i finalen. Kampen endte uafgjort i ordinær spilletid, og så vandt vi over dem i straffesparkskonkurrence. Det er et godt hold, der gerne vil spille på fodbold, og tager man et kig på deres sæson, så har de to herrer, der virker en tand farligere end de andre. Så Marcus Hannesbo og Oliver Børsting er da to spillere, vi skal have et ekstra vågent øje på, siger Ivan Poulsen.

Poulsens tropper vandt som tidligere nævnt med 2-1 i sidste weekend, da de gæstede AGF. Og det var en god kamp, som giver cheftræneren masser af optimisme inden weekendens kamp mod AaB.

- Vi spillede en fin kamp mod AGF i sidste weekend, hvor vi havde et fremadrettet udtryk – både med og uden bold. Derudover var det både vores possession-del og vores chanceskabende del af spillet, der så fornuftigt ud. Det er noget, jeg håber kan danne grundlag for resten af foråret – både resultat og fodboldmæssigt. Lørdagens opgave mod AaB er jeg i hvert fald optimistisk omkring.

Kampen mellem OB og AaB i U19-Ligaen spilles lørdag klokken 15:15 i Ådalen.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik