- Jeg er rigtig glad og stolt
Nyt fra OB

- Jeg er rigtig glad og stolt

03 maj 2019

Teknisk chef i OB Tonny Hermansen glæder sig over den fine licensplacering, som OB har fået, men hviler ikke på laurbærrene.

Som vi kunne fortælle i løbet af ugen, så har OB fået en meget fornem femteplads i DBU´s licensplacering.

Det er en anerkendelse af det talentarbejde, der bliver lavet i klubben, og det glæder naturligvis den tekniske chef og ansvarlige på området, Tonny Hermansen:

- Først og fremmest er vi stolte over, at vi i OB har fået sådan en placering. Jeg er rigtigt glad og stolt over trænernes slid med at lave en plan, som vi har arbejdet på længe.

- Vi skulle have styr på mange ting, og der var sportsdirektør Jesper Hansen og jeg enige om, at vi skulle styrke vores ungdomsarbejde og kigge på udviklingen af spillerne.

- Der skulle være en klar struktur i, hvordan vi spiller, og hvordan man uddanner de unge mennesker.

- Vi har jo haft et godt samarbejde med Øens Hold i mange år, og vi har skabt en forståelse af, hvad OB er, og hvad der kræves for at spille her.

Men selvom man har fået en flot placering, så skal man ikke læne sig tilbage, siger Tonny Hermansen:

- Vi skal arbejde hårdt og målrettet i fremtiden også. Med et øget antal fuldtidsansatte og en øget mængde ressourcer, skal vi selvfølgelig fortsat lave salgbare spillere, ligesom vi skal udvikle spillere, der kan træde ind på vores førstehold og gøre en forskel. En anden ting, vi mener er afgørende for det, er kontinuitet, hvorfor alle vores fuldtidsansættelser på Akademiet er længerevarende kontrakter.

Oversigten:

Mads Holm er ansat som ungdomsudviklingstræner med det overordnede ansvar for udviklingen af klubbens U12, U13 og U14-hold, som Jeppe Wørmer (U12), Nicolas Hedemann (U13) og Kim Drongesen (U14) fra den 1. juli bliver cheftrænere for.

U15-årgangen får Niklas Vincentz som cheftræner, og den årgang kommer ind under U17- og U19-holdene, fordi U15-drengenes kampprogram efter sommerferien bliver lagt parallelt med U17-drengenes. Klubbens U17 Ligahold har fortsat Ivan Poulsen som cheftræner, mens Kim Engstrøm fortsætter som cheftræner for U19 Ligaholdet.

Bo Nielsen, der tidligere har været cheftræner for klubbens bedste U14-hold overgår efter sommerferien til en fuldtidsrolle som fysisk træner for alle akademiets hold. Til at holde spillerne fit og sikre de bedst mulige forhold for spillerne, har OB indgået en spændende samarbejdsaftale med FTO, der bliver tilknyttet akademiet som det, der svarer til en fuldtidsstilling.

Kenneth Phillipsen fortsætter som mentalcoach, som han også tidligere har været, mens målmandstræningen ligesom tidligere bliver varetaget af både Lars Bjerring og Peter Rasmussen. Jesper Eriksen får foruden sine opgaver på amatørklubbens sekretariat en titel som børneudviklingstræner på halv tid Akademiet. Her får han ansvaret for aldersgrupperne U9 til U11.

Teknisk chef: Tonny Hermansen

Talentchef: Morten Panduro

Ungdomsudviklingstræner: Mads Holm

Børneudviklingstræner: Jesper Eriksen

Transitionstræner: Patrick Harboe

Målmandstrænere: Lars Bjerring og Peter Rasmussen

Mentalcoach: Kenneth Phillipsen

U19-træner: Kim Engstrøm
U17-træner: Ivan Poulsen
U15-træner: Niklas Vincentz
U14-træner: Kim Drongesen
U13-træner: Nicolas Arvid Hedeman
U12-træner: Jeppe Wørmer