Annonce
Annonce
- Jeg er sulten efter at spille igen
3F Superliga

- Jeg er sulten efter at spille igen

13 aug 2022
Annonce

Issam Jebali har desværre misset sæsonopstarten, men efter skadesperioden er han nu tilbage, og han ser frem til muligheden for at komme banen til kampen mod Brøndby IF i morgen aften.

Annonce

Kort før sæsonstarten blev vores teknisk stærke angriber Issam Jebali ramt af en skade, og derfor har han ikke været at finde i truppen i de seneste fire kampe, men det ser ud til at vende nu, da den tunesiske landsholdsspiller træner fuldt med på Bane 1. Derfor er det sandsynligt, at han vil være at finde i truppen til kampen i morgen mod Brøndby IF kl. 18.00.

- Det føles fantastisk at være tilbage. Jeg føler, at det er den rigtige timing at komme tilbage på, Issam Jebali.

Issam Jebali lignede ellers en, som ville være klar helt fra sæsonstarten, men få dage inden første kamp udgik han fra træning med en slagsskade:

- Jeg havde det godt på banen inden sæsonen, og jeg følte, at jeg havde den rigtige form, men desværre fik jeg en skade lige inden første kamp, som gjorde jeg ikke kunne være med i starten.

- Nu er jeg tilbage med masser af energi, og jeg er sulten efter at spille igen. Jeg vil virkelig gerne hjælpe til og være med til at løfte mine holdkammerater, siger han.

Sæsonstarten har været svær for striberne, og indtil videre er de tre point udeblevet, og Issam tror, at skaderne har haft stor betydning for outcomet, men han mener stadig, at vi kan vinde søndagskampen.

- Vi har haft en svær start. Vi er nødt til at huske på, at vi har haft fem-seks spillere ude med skader, som har haft en stor betydning, men stærke hold vil altid komme tilbage fra en dårlig start. Jeg tror, det er muligt at vinde på udebane mod Brøndby IF. Vi har haft en god uge, og det vil kunne kickstarte sæsonen for os med en sejr, siger han.

Selvom han tror på sejren, betyder det ikke, at han ser for let på kampens hjemmebanehold:

- Brøndby IF ude er altid svær. Vi ved at deres fans sætter et hårdt pres, når de spiller på hjemmebane. De har også haft en hård start, men det er altid spændende at spille mod Brøndby.

Det er ikke mange dage siden, at Brøndby IF sidst var i kamp. De spillede nemlig mod FC Basel i Europa Conference League-kvalifikationen torsdag aften, hvor de efter 120 minutters spil måtte se sig slået på straffesparkskonkurrence. Det er dog ikke en faktor, som, Issam tror, har en betydning for det mandskab, som stiller til start for modstanderne.

- Jeg tror ikke, at kampen i torsdag har den store betydning, fordi man i dag har så gode folk omkring spillerne, som kan sørge for, at de bliver klar med kort varsel.

- Vi vil selvfølgelig prøve at øge tempoet, for at presse dem og prøve at spille aggressivt, men vi fokuserer mest på, hvad vi selv kan gøre bedre fremfor at kigge for meget på dem, siger han afslutningsvis.

Kampen mod Brøndby IF spilles kl. 18.00 på Brøndby Stadion, og den sendes på TV3+ og Viaplay.

Annonce