- Jeg føler, vi kan lave noget deroppe
Superliga

- Jeg føler, vi kan lave noget deroppe

06 dec 2018

Bashkim Kadrii har masser af selvtillid, og han glæder sig til, at striberne bliver testet maksimalt mod de danske mestre fredag aften.

Bashkim Kadrii var i den grad en af de afgørende spillere, da vi i seneste Superligakamp vandt med 2-0 over Vendsyssel. OB-angriberen lavede begge mål i kampen, og det er en angriber med masser af selvtillid, der nu glæder sig til fredagens kamp mod FC Midtjylland.

- Jeg glæder mig til, at vi skal møde FC Midtjylland. Det er en af de kampe, hvor vi bliver testet maksimalt. Vi har leveret nogle gode resultater, og der er masser af selvtillid i truppen. Men der er ingen tvivl om, at det bliver en rigtig svær udebanekamp mod et af de bedste hjemmebanehold i Danmark. Så det bliver en utrolig svær kamp, men også en spændende og sjov kamp at skulle spille, fortæller Bashkim Kadrii om morgendagens kamp.

Striberne er inde i en god periode rent resultatmæssigt, og mens defensiven har fungeret godt i en lang periode, så føler Bashkim Kadrii, at den offensive del af spillet bevæger sig i den rigtige retning.

- Vi har leveret gode, stabile resultater på det seneste, og jeg tror, vi kan gøre det igen i morgen. Vores defensive base har i et stykke tid virket rigtig god, og i de seneste kampe er vores offensiv komme bedre i gang. Så det er i begge ender af banen, det ser fornuftigt ud, og det er derfor, jeg føler, vi kan lave noget deroppe, siger Bashkim Kadrii.

I november måned blev der for OB’s vedkommende til 12 ud af 12 mulige point, og Bashkim Kadrii står selv noteret for tre scoringer i de fire kampe, der blev spillet i november. Det har kastet en nominering til månedens spiller i november måned af sig fra Superligaen, og det er noget, der giver Bashkim Kadrii endnu mere selvtillid.

- Ja, det betyder noget for mig at være nomineret til en kåring, men det gør det kun, fordi vi også vinder vores kampe for tiden. Havde vi ikke leveret så fine resultater, så havde det ikke haft den store betydning for mig. Men når vi vinder kampene, og folk synes, at jeg er en af årsagerne til det, så betyder det selvfølgelig noget for mig, og det giver mig både mere selvtillid og tro på tingene, siger Bashkim Kadrii.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik