- Jeg forventer en tæt kamp
Nyt fra U15

- Jeg forventer en tæt kamp

31 aug 2019

U15-drengene spiller lørdag eftermiddag deres første hjemmekamp i U15-Ligaen, når FCK kommer på besøg, og her forventer cheftræneren en tæt kamp.

OB’s U15-drenge får lørdag besøg af FCK hjemme i Ådalen. Det er drengenes første hjemmebanekamp i den nationale U15-Liga, og det ser cheftræner Niklas Vincentz frem til.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi var skuffede over både præstationen og resultatet af vores første kamp i turneringen, hvor vi tabte i Vejle. Derfor er det her en kamp, vi har set frem til, og vi skal bevise, at vi kan præstere på et højere niveau, end vi gjorde i Vejle, siger Niklas Vincentz.

Siden Vejle-kampen har U15-drengene deltaget i Crowne Plaza Cup i Kastrup, hvor det blev til en fjerdeplads i en stærkt besat U15-turnering.

- Der var mange gode ting, vi kunne tage med hjem fra Crowne Plaza Cup. Vi slog nogle af vores ligakonkurrenter i form af AaB og Lyngby, ligesom vi fik en flot sejr over Ajax. Desværre manglede vi det sidste i semifinalen mod Malmö, og da vi kom til bronzekampen, var tanken tom hos drengene, og vi nedprioriterede den efter en weekend med mange kampe. Men vi har fået fyldt lidt selvtillid ind i hovederne på drengene, og vi er klar til FCK.

Netop FCK bliver en spændende kamp, og cheftræneren forventer en tæt affære mod et hold, som årgangen ikke har mødt så mange gange.

- Det er jo en helt ny struktur, så det er første gang, at vi på U15-niveau møder FCK i en kamp om point. Det i sig selv er spændende, og der er ikke dårlige hold i denne her liga. Derfor forventer jeg, at det igen bliver en tæt kamp, men hvis vi formår at ramme det høje niveau, som jeg ved, vi er i stand til, så kan vi også godt slå FCK.

Kampen mellem OB og FCK i U15-Ligaen begynder klokken 15.00 i Ådalen.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik