- Jeg frygter ikke deres hjemmebane
Superliga

- Jeg frygter ikke deres hjemmebane

27 jul 2018

Mathias Greve føler sig klar til kamp mod Randers på søndag, hvor OB skal forsøge at tæmme de kronjyske heste.

Greven af Ådalen, Mathias Greve, har sammenlagt spillet 105 kampe for striberne. Det kan blive til kamp nummer 106, når han sammen med resten af Superligatruppen rejser til Randers på søndag for at hente sæsonens første sejr.

Den 23-årige midtbanespiller har været en del af elitemiljøet ved Ådalen i en lang årrække nu. Han startede på U12 og fortsatte hele vejen op gennem ungdomsrækkerne - helt op til OB’s førstehold. Det er et mål, som er nået. Drømmen har været at kæmpe og gøre en effektiv indsats for at kunne kalde sig for OB-spiller, og i 2015 modtog han prisen Årets Fund i OB.

-Jeg er OB’er helt ind i hjertet, og det betyder utrolig meget at få muligheden for at udleve sin drengedrøm og spille sammen med de spillere, som man har set op til. Det har været en fed oplevelse at være en del af et sportsligt elitemiljø, som jeg for fire år siden kunne høste frugten af. Jeg kommer fra Fyn og har en kerne omkring mig, der alle sammen holder med OB, og det påvirker en ekstra på banen. Jeg vil gerne kunne efterlade et godt indtryk, hver gang jeg går på banen.

Mathias Greve fik debut og sine første minutter i 2014 mod FC Vestsjælland, og i dag kan han med rette kalde sig for en fasttømret del af OB’s førstehold. I de seneste år har han været vant til at møde Randers, men det er specielt på udebane, hvor resultaterne ikke har været på fynboernes side. Det er dog ikke en udebane, som OB’s nummer 21 frygter, men han anerkender, at kronjyderne har deres klare styrker, som OB skal kunne lukke ned for.

-Jeg frygter ikke deres hjemmebane, men det er klart, at vi ikke har haft heldet på vores side, de sidste gange vi har været på besøg. De har fået opbygget et lille fort, der er gode til at holde OB fra fadet, og det fort skal ødelægges, fortæller Greve og fortsætter:

-Randers er et klassisk 4-4-2-hold, som holder sig meget til de klassiske dyder, hvor de ikke sætter bolden alt for meget på spil. Vi skal dog være på tæerne ved standardsituationer og lange bolde op i banen, som de er gode til at udnytte, ligesom de har fundet noget x-faktor frem i nogle af deres spillere.

Sidste gang, OB hev en sejr hjem mod Randers, var på hjemmebane, hvor Mathias Greve kom på måltavlen. Han vil ikke udelukke, at OB vinder, hvis han igen får sparket bolden op i rosen.

-Det er kun sket én gang, men lad os holde fast og sige, at OB vinder, hvis jeg scorer. Jeg er i hvert fald klar til at hjælpe holdet med at vinde, siger OB’s midtbanespiller.

Kampen fløjtes i gang på søndag kl. 14:00.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik