- Jeg håber, fansene er lige så klar som os
Superliga

- Jeg håber, fansene er lige så klar som os

08 jul 2019

Oliver Lund glæder sig helt vildt til på søndag, når vi hjemme på Nature Energy Park tager imod FCK i sæsonens første kamp i 3F Superligaen.

Lige om lidt går det løs igen. Søndag eftermiddag klokken 16.00 tager vi hul på 3F Superligaen, og det gør vi på hjemmebane mod de regerende danske mestre fra F. C. København. Det er sæsonens første kamp, og det er i den grad noget, som Oliver Lund glæder sig til.

- Jeg glæder mig helt sindssygt meget til at komme i gang med turneringen igen. Nu har vi brugt den her preseason på at blive varme til en spændende halvsæson, og nu har vi fået varmen, så nu vil jeg gerne bare i gang med turneringen.

- Jeg føler, at vi står skarpt. Fysisk ser det godt ud, humøret er højt, alle giver den max gas til træning, og generelt set er folk bare rigtig fokuserede. Træningskampe kan nogle gange være et pejlemærke, men de giver aldrig et helt rigtigt billede af, hvor man står rent spillemæssigt, så det bliver spændende at se, hvor vi står på søndag, når vi tager imod FCK, siger Oliver Lund.

Opstarten har budt på to kampe mod samarbejdsklubber samt tre træningskampe, hvor det i dem er blevet til en sejr, en uafgjort og et enkelt nederlag. Fælles for kampene har været, at der har været et par hundrede mennesker på lægterne. Søndag er der forhåbentlig mange flere, og det er noget af det, som Oliver Lund især ser frem til.

- Der er mange ting, der er fede ved at spille 3F Superliga, men en slags kampe er endnu sjovere end alle andre. Det er selvfølgelig, når man spiller på hjemmebane, og derfor er jeg rigtig glad for, at vi får lov at starte sæsonen på hjemmebane, og jeg håber, at vores fans er ligeså klar, som vi er.

- Vi er i hver fald klar til at spille om point i en kulisse, der forhåbentlig kan komme op på det niveau, der var i foråret. Det var en fornøjelse at spille for, og selvom det bliver rigtig svært på søndag, så tør jeg godt love, at vi er klar til at gøre alt, hvad vi kan for at drille FCK.

Kampen mellem OB og FCK spilles på Nature Energy Park søndag den 14. juli klokken 16.00. Har du endnu ikke sikret dig billet til opgøret, så gør det her.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik