Annonce
Annonce
- Jeg har taget nogle step i den rigtige retning
Sydbank Pokalen

- Jeg har taget nogle step i den rigtige retning

31 aug 2021
Annonce

Tarik Ibrahimagic har fået to indhop i de første syv runder af dette års 3F Superliga, og derudover har han i yderligere tre kampe været med i truppen; han føler også selv, det går den rigtige vej.

Annonce

Når du som ung spiller rykkes op i en seniortrup, kan der ofte være lang vej til spilletid. 20-årige Tarik Ibrahimagic har dog i denne sæson allerede været på banen i to ud af syv kampe, og derudover har han tre gange være med på bænken, uden han er kommet på banen. Den unge midtbanespiller føler helt bestemt også, at udviklingen går den rigtige vej, og han er taknemmelig for spilletiden.

- Jeg føler helt klart, at jeg har taget nogle step i den rigtige retning; særligt i denne sæson. Det er dejligt, at jeg får vist en masse tillid af Andreas og resten af trænerteamet. Jeg er blevet skiftet ind i to kampe i denne sæson, og jeg skal bare blive ved med at klø på, så jeg i fremtiden kan få endnu flere minutter, siger Tarik Ibrahimagic.

I sidste sæson fik Tarik to indhop i 3F superligaen, mens det også blev til spilletid i fire kampe i Sydbank Pokalen. Derudover blev det til masser af spilletid i Sydbank Pokalen, og han kan godt mærke, at der er forskel på U19-fodbold og seniorfodbold på den højeste hylde herhjemme.

- Der er klart forskel på det, og der er en stor forskel på alle parametre. Både på det fysiske, tekniske og taktiske er det et niveau op, i forhold til hvordan det er i U19-Ligaen. Men det er træningsniveauet også her i klubben, og det er derfor, at jeg udvikler mig i den rigtige retning, siger Ibrahimagic.

Næste gang Tarik Ibrahimagic har mulighed for at få minutter i den stribede trøje er onsdag aften, når det gælder FC Roskilde i Sydbank Pokalen hjemme på Nature Energy Park. Og at det er en pokalkamp, gør kampen lidt speciel, mener vores unge midtbanespiller.

- Kampe i pokalturneringen er på en eller anden måde altid lige specielle, fordi det er knald eller fald. Man skal være på i alle 90 minutter, for ellers kan det hurtigt gå den gale vej. Vi ved godt, at der i pokalkampe ikke skal så meget til, inden man pludselig et bagud mod et hold fra en lavere division og man har tiden mod sig. Kommer modstanderen i den situation, kan de med god samvittighed parkere bussen og spille mere primitivt. Det er sæsonens kamp for dem, og ofte præsterer spillerne hos en underdog mange gange bedre end normalt, fordi de finder nogle ekstra procenter frem.

- Så det handler for os om at være der fra start. Vi skal præstere som et hold fra start til slut, så vi ikke i løbet af kampen lige pludselig skal ud at indhente noget. FC Roskilde er et fint hold, men vi skal kunne slå dem, siger Tarik Ibrahimagic, som selv har et par gode minder med pokalturneringen:

- I sidste sæson kom vi frem til kvartfinalen, hvor vi så tabte over to kampe til FC Midtjylland. Vi fik egentlig et fint udgangspunkt, men blev lidt ramt af skader inden returkampen, hvor vi så desværre røg ud. Jeg var selv med i returen, og det var en rigtig fed oplevelse at spille en kvartfinale. Derudover har jeg som ungdomsspiller vunder pokalturneringen nogle gange, så en pokalturnering er en turnering, jeg rigtig gerne vil have, at vi kan lykkes i som hold, siger Ibrahimagic.

Første opgave for Tarik Ibrahimagic og resten af Striberne er onsdag aften klokken 18.00. Modstanderen er FC Roskilde, og kampen spilles på Nature Energy Park, da sjællændernes bane ikke er klar til at blive spillet fodbold på.

Sæsonkortholdere har gratis adgang til kampen, og de skal bare tage sæsonkortet med på stadion. Hvis du ikke har sæsonkort, kan du på billet til kampen her.

Annonce