Annonce
Annonce
- Jeg kan godt være tilfreds
Førsteholdet, Landshold

- Jeg kan godt være tilfreds

14 jan 2020
Annonce

I dag vendte Mads Frøkjær-Jensen tilbage til Ådalen efter en tur til Tyrkiet med U21-landsholdet, hvor han fik debut på landsholdet.

Annonce

I dag havde Oliver Christensen og Mads Frøkjær-Jensen første træningsdag i år 2020 sammen med holdkammeraterne i Ådalen. Deres forsinkede start hjemme i Ådalen skyldes, at de netop er vendt hjem fra en træningstur med det danske U21-landshold. For sidstnævnte var det første gang, han var med på et DBU-mandskab, og det var en god oplevelse for Mads Frøkjær-Jensen.

- Det var en lærerig tur, synes jeg. Der var rigtig mange nye mennesker, og der var hele tiden mange nye informationer. Jeg har aldrig før været udtaget til et U-landshold, så det var en første gang for mig, og det var rigtig sjovt at prøve, fortæller Mads Frøkjær-Jensen og debuten på landsholdet.

At Mads Frøkjær-Jensen overhovedet når at få en kamp på U-landsholdet kommer bag på ham, for han havde så småt givet op i forhold til at få en U-landskamp på sit CV.

- Skal jeg være helt ærlig, så gav jeg som ungdomsspiller hurtigt op i forhold til at blive udtaget til ungdomslandsholdet. Jeg troede, at løbet var kørt, for det virkede ikke til, at de så min vej – men med lidt hjælp i form af et afbud, så fik jeg mig alligevel en udtagelse til U21-landsholdet, og det er jeg rigtig glad for.

- Det betyder helt sikkert noget, og det er et skulderklap, men jeg tager det stadigvæk helt stille og roligt. Hvis jeg ikke er med næste gang, så er det ikke en katastrofe, selvom jeg selvfølgelig rigtig gerne vil med. Denne gang var jeg med på et afbud, men det har da helt klart givet mig lyst til mere, og jeg håber da ikke, at det var sidste gang, fortæller Mads Frøkjær-Jensen.

Frøkjær, OC og de andre U21-drenge var afsted i en uges tid, og selvom det var årets første aktivitet, så var det ikke voldsomt hårdt, mener Frøkjær.

- Vi trænede et par gange om dagen, men det var stille og rolige træningspas. Derudover var der mange møder i forhold til alle os nye spillere i forhold til spillestil osv. Derudover brugte vi meget tid på vores værelser med kortspil, PlayStation og generelt bare at være sociale med hinanden.

- Så jeg er ikke blevet overbelastet, men det var en rigtig god måde at komme stille og roligt i gang efter en god ferie. Det har været godt for kroppen at komme op i gear, og jeg følte mig god, ligesom jeg havde masser af overskud på banen i dag.

Foruden træningspassene spillede Danmark en enkelt kamp på turen, da de slog Slovakiets U21-landshold med 3-1, og der fik ”Frø” hele anden halvleg for Danmark.

- Det var en god kamp; vi var gode, og vi var bedre end dem. Alle spillere ønsker selvfølgelig at få bolden endnu mere, men jeg synes, vi gjorde det godt som hold, og jeg synes, at jeg selv leverede en fin præstation. Der er altid nogle ting, man ville lave om, når man tænker tilbage på en kamp, men i det store hele kan jeg godt være tilfreds med kampen og turen generelt.

- Jeg drømmer selvfølgelig om at bide mig fast – det er det samme uanset om det er klub- eller landsholdsfodbold; at så snart man lugter blod, vil man have mere. Så jeg håber rigtig meget, at jeg kan komme med igen, men jeg var med på et afbud, og det var en stor oplevelse, så det skal ikke køres op til noget alt for stort.

Frøkjær og resten af Striberne spiller deres første træningskamp lørdag klokken 10.00 hjemme i Ådalen, hvor Middelfart fra 2. Division er modstanderen. Til den kamp er der naturligvis gratis entré, og efter kampen kan man med fordel blive hængende i Ådalen og se international ungdomsfodbold, når der skal spilles Kai Thor Cup og BC Catering Cup.

Annonce