Annonce
Annonce
- Jeg tror, det bliver en stor kamp
3F Superliga

- Jeg tror, det bliver en stor kamp

12 aug 2022
Annonce

På søndag går det løs på Brøndby Stadion, og Joel King, som startede inde i sidste søndags kamp mod AGF, håber at han igen kan være med, når vi igen kæmper for at få de tre point.

Annonce

 

Joel King startede inde i søndagens kamp mod AGF, og selvom det ikke lykkedes striberne at få en sejr, var den unge australier glad for at være en del af start 11’eren:

- Det var selvfølgelig dejligt at spille igen. Jeg fik ikke spillet i de første par kampe, så det var dejligt at starte inde. Desværre var resultatet ikke det vi havde håbet på, og vi har været meget ramte af det, men vi håber vi kan vende det hele rundt igen og få en sejr i weekenden, siger Joel King.

På søndag skal Joel og resten af striberne i aktion igen, når turen går til Brøndby, og det er en kamp han ser frem til.

- Jeg tror, det bliver en stor kamp. Vi fik ikke den start på sæsonen, som vi gerne ville, og alle kampe er en chance for os til at vende det igen og give vores fans det, de fortjener.

- Brøndby IF er et godt hold. De spillede i går, hvor vi fik mulighed for at se dem an. Jeg ser frem til kampen, og håber vi kan få en sejr med hjem.

Joel håber personligt også på spilletid på søndag, så han kan komme i kan komme ind i VM-varmen.

Drømmen om også at blive udtaget til landsholdet, når Australien skal samle det hold, som stiller til start, når VM-slutrunden skydes i gang i november, lever i Joel:

- Det vil betyde meget. VM er den største scene i verden. Det vil en stor drøm at få opfyldt, og jeg håber på at kunne få endnu en billet til Qatar.

- Jeg synes det er en god gruppe i mit perspektiv. Vi har Frankrig, som er en stor fodboldnation med mange gode spillere. Vi har Danmark, som også selvfølgelig også er en fed modstander. Og selvfølgelig Tunesien, hvor Issam måske også skal med, så jeg håber meget på at kunne få muligheden for at spille med.

Kampen på søndag spilledes kl. 18.00 i Brøndby, og du har mulighed for at tage med og bakke op om striberne på banen, da De Stribede har planlagt bustur, så du kan komme til og fra kampen. Du kan læse mere om turen her!  

 

Annonce