- Jeg tror på, vi kan drille dem
Nyt fra U19

- Jeg tror på, vi kan drille dem

10 maj 2019

Kim Engstrøms tropper møder i weekenden AaB, og selvom nordjyderne er nummer et i U19-Ligaen, så tror Kim Engstrøm på, at striberne kan drille dem.

For U19-drengenes vedkommende bliver den kommende weekend rigtig svær. Godt nok spilles kampen på hjemmebane, men striberne får besøg af det aktuelle tophold i U19-Ligaen fra AaB. Nordjyderne har i 2019 været særdeles godt kørende, og det er også noget, OB-træner Kim Engstrøm anerkender.

- Vi skal møde det for tiden bedste danske U19-hold, hvis man ser på tabellen. Det er et hold, der på trods af at de har afleveret et par spillere til første holdet i løbet af foråret, bare er blevet ved med at vinde. De har spillet syv kampe i foråret, og det er endt med syv sejre. Så det er et rigtig stærkt hold, og de vil helt sikkert give os lidt udfordringer – også hvis man tager formbarometeret for begge hold in mente, siger Kim Engstrøm.

Netop formbarometeret er nemlig noget, man helst ikke vil se på, når man er OB’er. I de fem seneste kampe er det kun blevet til et enkelt point – og ifølge Kim Engstrøm er der en helt særlig grund til det.

- Vi har leveret dårlige resultater på det seneste, og det er der flere årsager til. Vi lukker eksempelvis tre mål ind i snit pr. kamp for tiden, og gør man det, så er det de færreste, der kan vinde. Det er den helt klare årsag til at vi for tiden taber flere kampe, end vi vinder. Og når vi samtidig har vanskeligt ved at omsætte vores muligheder i den anden ende til scoringer, så bliver det endnu sværere at få point, siger Engstrøm.

Selvom det på papiret ser mere end vanskeligt ud, så er OB’s cheftræner på ingen måder modløs inden lørdagens kamp mod topholdet. OB-drengene har nemlig leveret flere fornuftige kampe på det seneste, så han tror da også på, at OB-drengene kan drille nordjyderne.

- Vi har helt klart en tro på, at vi kan drille AaB. Vi har langt hen ad vejen spillet fornuftige kampe. Det kan selvfølgelig lyde lidt hult, når vi har tabt og lukket det antal mål ind, men i store perioder har vi spillemæssigt skabt nok muligheder. Nogle af de mål, vi har lukket ind, har været tilfældigheder, men vi har også indkasseret mål i situationer, hvor vi som hold og individ har kunnet forsvare os bedre.

- De marginaler vender helt sikkert på et tidspunkt, og vi kommer til at fortsætte med ar arbejde ligeså hårdt, og vi vil i endnu højere grad opsøge de små marginaler. Kan vi få dem på vores side, så er der helt klart muligheder mod AaB. Jeg vil ikke kalde det en gratis kamp, men vi er vel gevaldige underdogs til weekendens kamp, så vi kan spille frit, og jeg har helt klart en tro på, at vi kan drille AaB hjemme i Ådalen.

Kampen mellem OB og AaB i U19-Ligaen spilles lørdag klokken 13:00.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik