Jens Jakob Thomasen forlænger til 2022
Førsteholdet, Nyt fra OB

Jens Jakob Thomasen forlænger til 2022

13 jul 2019

Lørdag har OB og Jens Jakob Thomasen sat en underskrift på en kontrakt, der betyder, at Jens Jakob Thomasens aftale nu løber frem til sommeren 2022.

I de seneste tre sæsoner har Jens Jakob Thomasen været med i størstedelen af kampene, og særligt i foråret var der meget spilletid til den 23-årige odenseaner. I dag har vi forlænget aftalen med ham, så den løber frem til år 2022, og det er noget, Jesper Hansen er glad for.

- Jens Jakob Thomasen har formået at gå hele vejen fra vores ungdomsafdeling til at blive en bærende førsteholdsspiller med tæt på 100 førsteholdskampe. Han er en af de mest boldsikre og pasningsstærke spillere der er i 3F Superligaen, og vi sætter rigtig stor pris på at have ham i OB. Derfor er vi glade for, at vi kan sætte yderligere to år på vores samarbejde. Det kan vi, fordi Jens Jakob tror på det projekt, vi har gang i. Han har både niveauet og potentialet til at blive solgt videre til udlandet i løbet af den nye kontraktperiode, og det er den plan, vi arbejder henimod. Men skal vi i fællesskab lykkes med det, så kræver det, at han præsterer på et højt niveau her i OB, siger Jesper Hansen.

Jens Jakob Thomasen kommer oprindeligt fra samarbejdsklubben Sanderum Boldklub, og i OB-trøjen har han i skrivende stund spillet 99 kampe. I forårssæsonen var han med i 15 ud af 16 kampe, og årsagen til forlængelsen skyldes både, at han tror på projektet, men i ligeså høj grad at han gerne vil give noget tilbage til klubben i form af gode præstationer og en fremtidig transfersum.

- Jeg synes, OB-projektet går i den rigtige retning, og jeg har stadig masser af ting at vise i OB-trøjen. Sidste efterårssæson var lidt udfordrende for mig, og jeg håber på, at jeg i denne sæson kan få endnu flere kampe henover hele sæsonen. Foråret var rigtig godt, og det er det, jeg skal bygge videre på.

- I løbet af de kommende tre år er det en del af planen, at jeg undervejs skal videre i karrieren - og det er i fællesskab med OB, at vi arbejder mod det mål. Nu skal jeg lægge på, og jeg skal over længere tid spille på det niveau, som jeg ved, jeg er i stand til. Så vil jeg forhåbentlig vise omverdenen, at jeg til den tid er klar til en ny, spændende udfordring, så jeg kan blive solgt og i form af en transfer betale noget tilbage til OB, som har givet mig rigtig meget, fortæller Jens Jakob Thomasen.

Allerede søndag kan Jens Jakob Thomasen spille sin kamp nummer 100 i OB-trøjen. Det gør han, hvis han kommer på banen i 3F Superligakampen mod F. C. København, der spilles klokken 16.00.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik