Annonce
Annonce
”JJ” før Sønderjyske: Vores flow på bolden er afgørende
3F Superliga

”JJ” før Sønderjyske: Vores flow på bolden er afgørende

17 nov 2020
Annonce

Efter en weekend uden Superligafodbold skal bolden atter trille på Nature Energy Park, når vi på søndag tager imod SønderjyskE. Jens Jakob Thomasen mener, at vores variation i angrebsspillet kan spille en stor faktor.

Annonce

Jens Jakob Thomasen er tilbage i Ådalen efter landsholdspausen, og sådan en er ikke så ringe endda:

- Den korte pause giver mulighed for lige at få tankerne væk fra fodbolden og tanke noget energi. Så er der selvfølgelig også noget sjov fodbold i fjernsynet, og det var der specielt i denne weekend. Der var mange debutanter, og folk, man har spillet sammen med, er pludselig på landsholdet. Så var det fedt at se Oliver Christensen få debut. Men det var rigtig fint lige at få hovedet lidt væk og få tænkt på noget andet end fodbold.

Nu skal tankerne så tilbage på fodbolden, og på søndag gælder det SønderjyskE på Nature Energy Park, og det er et hold, der har set stærke ud i år, mener Thomasen.

- De har jo været solide, særligt i defensiven. Og så har de jo også nogle individualister, som har gjort, at de har fået mange point. De har en dygtig trup, og de har set stærke og farlige ud. De har været virkelig effektive og er svære at spille mod.

Vi har dog også lagt på i vores spil, mener midtbanekreatøren:

- Det er klart, at vi har fået noget størrelse ind på holdet. Vi kan være fysiske på banen, og det skal jo gerne give lidt på dødboldene blandt andet. Men det er mere spillerne på banen, der gør det, end det er noget, vi som sådan har særligt fokus på. Vi er bevidste om, at det er endnu et våben i arsenalet. Vi har haft fokus på at videreudvikle på det, vi gjorde sidste år. Der har været et lille systemskifte, men det har egentlig mere handlet om at justere småting, siger ”JJ”.

Og hvad er det så, vi har, som kan gøre ondt på SønderjyskE på søndag?

- Jeg synes, at vi ofte har et godt flow med bolden. Vi har mange dygtige spillere på bolden, og folk der er kreative. Så har vi også noget fart oppe foran, og vi har nogle forskellige typer, som hver især kan bringe X Factor. Vores største styrke er nok, at vi kan være varierende i vores angrebsspil, fastslår Jens Jakob Thomasen.

Kampen mod SønderjyskE spilles på søndag kl. 14.00. Du kan følge kampen på TV3 Sport, LIGA på P3 eller som altid på vores live-Twitter, OdenseBK_Live.

Annonce