Jonas Borring ny OB-ambassadør: Jeg er glad og stolt
Nyt fra OB

Jonas Borring ny OB-ambassadør: Jeg er glad og stolt

30 okt 2019

Vores nye OB-ambassadør Jonas Borring bliver præsenteret søndag, når vi hylder Øens Hold inden kampen mod Hobro IK.

Søndag sker der igen ting og sager på Nature Energy Park, når vi møder Hobro IK i 3F Superligaen kl. 14.

Vores tidligere spiller Jonas Borring bliver præsenteret som ny OB-ambassadør inden kampen, og det er noget, der betyder meget for ham:

- Min karriere startede for alvor i OB, som har en stor andel i min karriere. Jeg ser med stor glæde tilbage på min tid i klubben, så jeg er glad og stolt over at blive udnævnt som ny ambassadør.

Han husker stadig, hvordan han slog igennem hos Striberne, da Bruce Rioch kom til som træner:

- Der gik et stykke tid, inden jeg fik debut på førsteholdet. Bruce Rioch gav mig tillid og chancen for at spille, og så begyndte det at køre for mig. Jeg var jo en ung gut, og de rutinerede spillere, som var på holdet, hjalp mig helt vildt meget. Det betød også, at jeg senere kunne få debut på landsholdet, så min tid i OB har virkelig betydet meget.

I år stoppede Borring sin aktive karriere på banen og har indledt en ny i det civile udenfor kridtstregerne.

- Jeg kan se tilbage på en fantastisk tid, og nu har jeg mulighed for at støtte holdet på banen og se kampene sammen med min søn. Der åbner sig en masse muligheder nu, og jeg har mødt mange spændende mennesker, som jeg snakker med.

Søndag får Jonas Borring igen chancen for at stå på græstæppet i Odense, når han bliver udnævnt som OB-ambassadør. Det sker på en dag, hvor vi hylder Øens Hold-samarbejdet, som Borring er meget begejstret for:

- Det er et helt fantastisk samarbejde. Det betyder så meget for de små klubber, som gør et stort stykke arbejde til hverdag. Det er vigtigt, at man husker på det, og når man så kan hylde det på den måde, så kan det kun blive godt.

Du kan hylde både Jonas Borring og Øens Hold-samarbejdet på søndag, når vi møder Hobro IK kl. 14. Spar 40. kr. pr. billet, hvis du køber senest 24 før kampstart.

Vil du billigt på stadion til hver hjemmekamp, så tegn et sæsonkortabonnement og kom gennem lågerne for bare 69 kr. pr. kamp.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik