Jonathan Harboe underskriver fuldtidskontrakt med OB
Akademi, Nyt fra OB, Førsteholdet

Jonathan Harboe underskriver fuldtidskontrakt med OB

24 maj 2018

Den 18-årige midtbanespiller Jonathan Harboe har underskrevet en tre-årig kontrakt med OB.

Jonathan Harboe, der torsdag fylder 18 år, kan fejre dagen med at have underskrevet en kontrakt, der gør ham til fuldtidsspiller i OB i de kommende tre år. Den talentfulde midtbanespiller er således OB’er frem til sommeren 2021.

Det er en arbejdsom og meget løbestærk midtbanespiller, der fra sommer rykkes fra OB’s U19 Ligahold og op i Superligatruppen. Jonathan Harboe, der som 13-årig skiftede til OB fra Øens Hold-samarbejdsklubben Sanderum, underskrev sin første kontrakt med OB for to år siden. Den bliver altså nu fornyet med en endnu finere af slagsen.

- Jonathan viste allerede for to år siden, at han har et stort og spændende potentiale. Han er dygtig med bolden, han har et godt overblik, og så er han enormt arbejdsom og løbestærk. Hans ungdomskontrakt løb egentlig et år endnu, men med de fremskridt han har gjort i den seneste periode, har vi vurderet, at det er det rigtige tidspunkt at få ham op som fuldtidsprofessionel nu, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

Tonny Hermansen, der er chef for OB’s akademi-hold, glæder sig over, at det igen er lykkedes at få en af klubbens store talenter gjort klar til en fuldtidsprofessionel kontrakt.

- Jonathan har arbejdet sindssygt hårdt for det her, og den energi, ydmyghed og vilje, han viser på banen, vidner om, at han også er klar til at tage de næste skridt. Han har leveret flotte præstationer i både U19 Ligaen og Reserveligaen, og han har jævnligt trænet sammen med Superligatruppen, hvor han også har været med på seneste træningslejr og i Superligasammenhæng. Derfor har vi også set ham matchet på det niveau, han nu skal op til, og selvfølgelig er der mange punkter, hvor han skal videreudvikle sig, men vi er ikke i tvivl om, at han har det potentiale, der skal til. Vi tror på, at han på sigt kan følge i samme spor som Desler, Greve, Thomasen, Eskesen og de andre OB-talenter, der allerede har gjort sig bemærkede i Superligaen, siger Tonny Hermansen.

Jonathan Harboe glæder sig naturligvis over kontrakten, der er blevet underskrevet på hans 18 års fødselsdag.

- Det var min store drøm at kunne skrive under i dag på min 18 års fødselsdag. Det er en rigtig god gave, og en stor drøm, der er gået i opfyldelse. Det er noget, som jeg har arbejdet frem imod i de seneste par år sammen med blandt andre Tonny Hermansen, som jeg skylder en stor tak for at tage så stor del i min udvikling som fodboldspiller. De seneste måneder er jeg kommet mere og mere ind omkring Superligatruppen, og det har alt sammen hjulpet mig til at lære gamet bedre at kende. Jeg føler mig godt tilpas i truppen, hvor jeg ser op til mange spillere, men selvfølgelig ser jeg lidt ekstra på de spillere, der allerede er kommet igennem fra vores akademi, og på en spiller som Jens Jakob Thomasen, der også kommer fra Sanderum, ligesom jeg. Det bliver selvfølgelig en udfordring at komme op og træne med ligatruppen på fuld tid, for det går noget hurtigere, men der er mange til at guide mig, og som jeg kan lære en masse af, så jeg glæder mig rigtig meget, siger Jonathan Harboe.

Når Jonathan Harboe har afsluttet sin ferie, slutter han sig til Superligatruppen, der indleder opstarten til den nye sæson 18.6.

 

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik