Annonce
Annonce
Juel: Odense er en dejlig by
Førsteholdet

Juel: Odense er en dejlig by

26 feb 2021
Annonce

Alexander Juel Andersen kom til OB i september 2019, og uden for banen er Alex også faldet godt til i klubben, hvor han dog glæder sig til at kunne udnytte byen lidt mere.

Annonce

- Som lejespiller har du selvfølgelig mindre tid at præstere i, og du skal virkelig ud at vise dit værd med det samme. Men jeg tror på, at det var en no-brainer både for mig og OB at skrive en længere kontrakt. Jeg kom fra en god sæson i Vendsyssel, hvor jeg så slutter af med en ankelskade. Det var nok på baggrund af den, at de lige ville afvente med at skrive en lang kontrakt, siger Alexander Juel, der heldigvis er faldet godt til i klubben:

- Jeg synes, at jeg er faldet ret hurtigt til i klubben, og det handler om at bruge den sikkerhed på en god måde. Man skal jo heller ikke blive for tilpas. Forhåbentlig kan jeg udnytte tiden bedst muligt og blive ved med at vise mit værd.

Udenfor banen er Juel også faldet godt til i Odense, hvor han glæder sig til at kunne udnytte byen lidt mere, end det er tilfældet nu:

- Odense er jo en dejlig by. Jeg flyttede hertil i sommers sammen med min kæreste. Det er selvfølgelig en ærgerlig periode lige nu, men det ændrer jo ikke på, at naturen er den samme, og at vi er enormt glade for den. Vi bor et dejligt sted med gode naboer. Jeg kan cykle til træning, og det er fedt. Vi glæder os til, at der bliver åbnet lidt mere op, så vi kan nyde godt af Odenses kulturtilbud.

Lidt af Odenses mange tilbud har Alex dog allerede udnyttet, da han i sommers begyndte på læreseminaret.

- Jeg startede på studie i sommers, og det gør også, at der er en større tilknytning til byen. Det ændrer jo selvfølgelig ikke på, at jeg er her for at spille fodbold. Men det er rart, at man kan fylde de andre timer ud med noget andet. Så er der også noget til efter fodboldkarrieren, siger Alex og fortsætter:

- Igen handler det om, at man udnytter tiden bedst muligt. Hvis du ikke tilrettelægger tiden ordentligt og stresser af, så gavner det selvfølgelig ikke noget. Men for mig har det været rart at kunne tænke på noget andet end fodbold. Jeg er typen, der normalt tænker rigtig meget på fodbold, så for mit vedkommende er det perfekt. Det kan også gavne mig dagen før kamp, hvor tankerne lige kan komme hen på noget andet, så der ellers er fuld fokus på kampdag.

Næste kampdag er på søndag, når vi tager imod Randers FC på Nature Energy Park. Det er startskuddet til en periode med mange vigtige kampe, og den glæder Juel og resten af truppen sig til at komme i gang med:

- Lige nu er det jo en megafed periode for os. Vi har så meget at spille for, og jeg kan mærke på truppen, at der virkelig er gejst og tro på tingene. Vi går ind til kampen på søndag uden frygt. Vi ved, at Randers FC er en svær modstander, men man skal kunne se på os, at vi vil det her. Der ligger en mulighed for at komme i top seks, og den skal vi gribe. Vi har noget at bygge videre på fra de seneste kampe, hvor vi ikke har lukket så mange mål ind. Det er stærkt, og med de offensive spillere vi har og deres kvaliteter, så er jeg sikker på, at vi nok skal få sat dem i scene.

Kampen mod Randers FC spilles søndag den 28. februar klokken 14.00 på Nature Energy Park. Du kan se kampen på Eurosport 2, høre den i Liga på P3, eller følge med i vores egen dækning på vores live-Twitter, OdenseBK_LIVE.

Annonce