Julegaven til dig selv og dem du holder af

Julegaven til dig selv og dem du holder af

04 dec 2018

Fodbold skal opleves på stadion. Det er på stadion, vi mærker pulsen, dyrker fællesskabet og slipper følelserne fri, og med et sæsonkort får du og dine venner adgang til alle OB’s hjemmekampe i både Superligaen og Sydbank Pokalen på Nature Energy Park hele foråret.

Odense 1887 sæsonkortet gør dig til en fast del af fællesskabet og stemningen på Richard Møller Nielsen Tribunen som holdets 12. mand. Og frem til januar er der endda early bird-rabat, hvor du sparer kr. 50,-

Pris resten af december kun kr. 349,- her!

OB Junior-sæsonkortet er den perfekte adventsgave, der giver børn under 14 år adgang til forårets kampe på unummererede pladser på 3F Tribunen, thansen.dk Tribunen og Richard Møller Nielsen Tribunen.

Pris kun kr. 149,-

Køb dit sæsonkort her!

Udover adgang til alle OB’s hjemmekampe, så følger der også en lang række af fordele med dit sæsonkort:

  • Rabat på drikkevarer i Albani Fanzone*
  • Invitation til eksklusive OB-arrangementer
  • Adgang til eksklusive konkurrencer kun for sæsonkortsholdere
  • 10% rabat hos INTERSPORT i forårssæsonen 2019**
  • 15% rabat på drikkevarer i barerne i Storms Pakhus, Viggos, Lørups Vinstue, Den Brølende And, Klosterkroen samt Blomsten & Bien***

* Gælder ved køb af Odense Pilsner/Classic eller alm. Sodavand i Viggo’s bar i Albani Fanzone.

**Gælder INTERSPORT butikkerne i Odense, Faaborg, Assens, Middelfart og Otterup. Rabatten gælder også i Fanshoppen på stadion. Vis dit kort ved kassen og du får din rabat. Husk at rabatten kun er på varer, der ikke er nedsatte i forvejen samt elektronik.

*** Gælder ikke cigaretter, madvarer og øvrige tilbud.

Ovenstående tilbud og rabatter er gældende mod fremvisning af gyldigt sæsonkort. Du kan blive spurgt om gyldigt ID sammen med sæsonkortet for at opnå rabatten.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik