Annonce
Annonce
Julius Berthel Askou skifter til OB
Nyt fra U17, Akademi

Julius Berthel Askou skifter til OB

22 jun 2022
Annonce

Vi har indgået en aftale med den 16-årige forsvarsspiller Julius Berthel Askou, så han i den kommende sæson skifter Silkeborg IF ud med OB.

Annonce

Julius Berthel Askou, der er søn af AC Horsens cheftræner, Jens Berthel Askou, har det seneste år været en del af Silkeborg IF’s U17-hold, men efter sommerferien hopper han i den stribede trøje, da han har sat en underskrift på en toårig kontrakt med OB.  

- Julius er en rigtig forsvarsspiller. Han elsker at forsvare, men samtidig har han også en rigtig god pasningsfod. Han kommer fra en god klub, hvor han har gennemgået en flot udvikling, og vi håber på, at vi kan udvikle på ham de næste par sæsoner, så han kan tage det næste step, siger Akademichef i OB, Tonny Hermansen.

- Det er dejligt, han vælger at spille videre i OB, fordi det betyder, at han kunne se sig tage det næste step ud fra den måde, vi arbejder på. Vi havde en snak med ham om, hvordan vores setup var, og det er det, han synes, var interessant. Vi håber, at vi kan hjælpe ham med at blive en endnu stærkere forsvarsspiller, end han er i dag.

Og netop OB’s setup og fokus på den individuelle udvikling er også noget af det, Julius ser frem til:

- Det er en god følelse endeligt at få det på plads. Det er noget, som jeg har glædet mig til, og noget jeg har tænkt over i rigtig lang tid. Jeg er blevet præsenteret for nogle dygtige folk, som er gode til at udvikle de individuelle kompetencer, og det var det vigtigste for mig. Det er et nyt eventyr, men det er noget, jeg glæder mig til, siger Julius Berthel Askou.

Den unge forsvarsspiller flytter til Odense efter en flot sæson i Silkeborg IF, hvor de sluttede på sjettepladsen i U17-Ligaen. Her vil han også færdiggøre sin uddannelse på Tornbjerg Gymnasium.

Annonce