Kadrii inden AGF: Tilskuerne giver energi til holdet
3F Superliga

Kadrii inden AGF: Tilskuerne giver energi til holdet

20 sep 2019

I aften går det løs. Provinsklassikeren mod AGF bliver fløjtet i gang kl. 19, og 10.000 har allerede sikret sig en billet til et brag af en fodboldkamp.

Der er lagt i kakkelovnen til et dramatisk opgør mellem 3F Superligaens nr. fire og fem. OB og AGF tørner sammen på Nature Energy Park, og det bliver med masser af stribede fans på lægterne, hvilket Bashkim Kadrii ser frem til.

- Det er jo det, vi spiller fodbold for. Det er at få så mange mennesker som muligt ud på stadion, og at de får en god kamp derude, så vi glæder os meget til opgøret mod AGF. Tilskuerne kommer til at skabe en fodboldkamp med masser af intensitet.

I dette kalenderår har der været stor opbakning til Striberne. Der har i gennemsnit været 8.282 fans på Nature Energy Park, hvilket har skabt en fantastisk kulisse, og det er noget, vores nr. 9 er glad for.

- Det betyder utrolig meget, at der kommer så mange på stadion. Der gør en kæmpe forskel, og det giver noget energi til holdet og hele klubben.

Inden kampen mod aarhusianerne ligger vi á point i 3F Superligaen. Begge hold har samlet 14 point efter ni runder, og derfor bliver det også en svær kamp mod de hvidblusede, fortæller Kadrii.

- AGF har været gode på de sidste. De har fået bygget et solidt fundament, og så har de spillet god fodbold.

Sidste gang vi spillede mod AGF, var det på Ceres Park. Her vandt vi 2-1 på mål af Bashkim Kadrii og Troels Kløve, men hvis det skal blive til tre point igen mod holdet fra Aarhus, så er det med fokus på den defensive indsats.

- Hvis vi skal vinde over AGF, så skal vi passe på deres kontraangreb, for der er de knivskarpe. Derudover har vi har været stabile bagtil og leveret fem clean sheets, hvilket vi skal fortsætte med, og så skal vi bygge på offensivt.

Der kommer masser af mennesker på Nature Energy Park i aften, så tag gerne cyklen, kom i god tid og vær med til at sparke fodboldfesten i gang fra kl. 17.00 i Albani Fanzonen.