Kadrii inden FCN: Vi skal dominere
3F Superliga

Kadrii inden FCN: Vi skal dominere

27 okt 2019

Kl. 14 tager vi imod FC Nordsjælland på Nature Energy Park, og Bashkim Kadrii forudser en svær kamp, som Striberne skal dominere.

Om ganske få timer tørner 3F Superligaens nummer seks og syv sammen på Nature Energy Park. FC Nordsjælland gæster Fyn, og her skal vi forsøge at nedlægge Tigrene fra Farum, men det kan godt blive en vanskelig opgave, fortæller Bashkim Kadrii.

- Det bliver en svær kamp mod FC Nordsjælland, som det altid gør. De spiller god fodbold, men vi skal dominere på hjemmebane.

Farumgenserne er et af de mest scorende hold i 3F Superligaen, men de er også et af de mandskaber, som indkasserer flest mål, og det er der en god grund til.

- De er virkelig gode til at skabe chancer, men de giver også mange muligheder væk, så vi skal prøve at lukke ned for deres offensive spillere, og så skal vi straffe dem på de chancer, vi får, forklarer angriberen.

Sidste gang Striberne mødte FC Nordsjælland var på Right To Dream Park. Her tabte vi ufortjent 2-0, hvor vi blev snydt for både mål og straffespark. Derfor er der noget, som skal revancheres, når vi møder holdet fra Farum, og det ved Bashkim Kadrii, hvordan vi gør.

- Vi skal lægge et aggressivt pres og ikke stå for meget tilbage på banen. Det kan blive en af nøglerne til de tre point.

Hvis du tegner et sæsonkortabonnement inden kampen mod nordsjællænderne, så kan du sikre dig adgang til vores næste tre hjemmebanekampe til en favorabel pris. For blot 69 kr. får du adgang til opgørene på Nature Energy Park imod FC Nordsjælland, Hobro IK og FC Midtjylland, og det kan du læse mere om her.

Husk, at der er gratis adgang for børn under 14 år, når vi skal jagte de tre point imod Tigrene kl. 14.

Richard Møller Nielsens Plads er i forbindelse med letbanebyggeriet under ombygning, så derfor anbefales det at komme i god tid - gerne på cykel eller med bus.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik