I en tæt indbyrdes kamp mod Viborg måtte vi nøjes med et enkelt point. Dermed har vi stadig et enkelt point op til Viborg FF inden de to sidste runder af Kvalifikationsspillet.

Kasper Larsen

Tilskuertal: 6786

Kampens dommer: Mikkel Redder

Torsdag aften tog OB imod Viborg FF i en direkte kamp om syvendepladsen, der giver adgang til Europa Playoff, efter sidste kamp i Kvalifikationsspillet er slut.

Selvom det inden kampen var Viborg, som lå øverst i Kvalifikationsspillet, var det alligevel OB, der kom bedst ud til første halvleg, og det var Striberne, der var dominerede målt på både spil og chancer. Kampens første chance tilfaldt Issam Jebali, som, efter et indlæg fra Jakob Breum, headede bolden lige på gæsternes målmand.

Desværre for både hjemmeholdets fans og spillere havde de svært ved at konvertere overtaget i spillet til de helt store chancer. Det fik Viborgs Jay-Roy Grot udnyttet med sin scoring til 0-1 kort før pausen. Oplæggeren til målet, Jan Zamburek, udnyttede, at vores forsvarskæde stod højt oppe på banen; og med en skarp stikning sendte han målscoreren i dybden, som scorede ved at lægge bolden forbi Hans Christian Bernat i OB-målet.

Udeholdets scoring gjorde ikke, at OB-spillerne tog foden af gassen - tværtimod. Kort efter gæsternes mål blev Jakob Breum fældet inde i feltet af Viborg-målmanden, og dommeren pegede på pletten. Vores faste straffesparksskytte, Issam Jebali, tog bolden til sig, og han sparkede sikkert bolden i kassen til 1-1, som var stillingen efter de første 45 minutter.

Anden halvleg startede mere jævnbyrdigt, end første halvleg havde forløbet. Begge hold var gode til at holde fast i bolden, og de kom frem til flere muligheder. Til trods for flere muligheder i løbet af halvlegen, tilfaldt den største chance gæsternes Younes Bakiz, der midt for målet fremtvang en redning fra Hans Christian Bernat.

Dermed måtte både vi og Viborg FF gå fra banen med et enkelt point, og dermed er der stadig tæt kamp om førstepladsen inden de sidste to kampe i Kvalifikationsspillet.

OB: Hans Christian Bernat, Nicholas Mickelson, Kasper Larsen, Jeppe Tverskov, Jørgen Skjelvik, Ayo Simon Okosun, Jens Jakob Thomasen, Emmanuel Sabbi, Jakob Breum (Max Fenger, 69.), Mads Frøkjær-Jensen (Troels Kløve, 81.), Issam Jebali
Bænken: Sayouba Mandé, Joel King, Robin Østrøm, Troels Kløve, Max Fenger, Bashkim Kadrii, Tobias Augustinus-Jensen

Viborg FF: Tobias Lund Pedersen, Daniel Anyembe (Frans Dhia Putros, 86), Nicolas Bürgy, Lars Kramer, Christian Sørensen, Jakob Bonde, Jeppe Grønning, Justin Lonwijk (Mads Søndergaard, 69.), Jan Zamburek (Clint Leemans, 69.), Jay-Roy Grot (Anton Gaaei, 69.), Younes Bakiz
Bænken: Mikkel Andersen, Lorenzo Gordinho, Frans Dhia Putros, Anton Gaaei, Clint Leemans, Sofus Berger, Mads Søndergaard