Annonce
Annonce
Kampjubilar Kløve: Nye ideer vil gavne vores spil
3F Superliga

Kampjubilar Kløve: Nye ideer vil gavne vores spil

19 mar 2021
Annonce

I søndags spillede Troels Kløve sin kamp nummer 100 i den stribede trøje, hvilket han er stolt af. Kamp nummer 101 venter søndag, og her tror han på tre point.

Annonce

Den 24. januar 2018 skiftede Troels Kløve fra SønderjyskE til OB, og sidste søndag rundede han en skarp milepæl. Det gjorde han, da han spillede sin kamp nummer 100 i den stribede trøje, og han husker glædeligt tilbage på den 11. februar i det selvsamme år, da han debuterede i OB-trøjen hjemme på Nature Energy Park mod FC Helsingør.

- Jeg kan godt huske min debutkamp – jeg kan selvfølgelig i særdeleshed huske, at vi vandt med 6-1, og at vi spillede en rigtig god kamp en kold dag i Odense. Når man vinder med 6-1 i landets bedste række, så spiller alt jo, og det er en kamp, jeg husker som en rigtig god oplevelse. Det var en helt perfekt start for mig på min tid i OB, siger Troels Kløve om debuten, hvor han i øvrigt lagde op til to af scoringerne.

Nu har han som nævnt rundet 100 kampe i den stribede trøje, og det betyder meget for Kløve.

- Det er jeg sgu stolt af, det må jeg sige. Havde du spurgt mig for 10 år siden, om jeg ville være tilfreds med i min karriere at opnå at spille for OB – og endda spille 100 kampe for OB – det havde jeg godt nok gerne solgt den for. Selvom man altid drømmer om diverse ting, vil jeg sige at have spillet 100 kampe for en klub som OB – det er jeg godt nok stolt af, og det er fedt af få på CV’et - forhåbentlig tager vi 100 mere, siger Kløve med et smil.

I OB-tiden har Troels Kløve oplevet at spille for alt mellem nul tilskuere og op til mere end 14.000 hjemme på Nature Energy Park. De seneste kampe har desværre været uden tilskuere, og selvom det har været tilfældet i en alt for lang periode, så er tilskuere er noget, Kløve savner i stor stil.

- På et eller andet plan vænner man sig jo til, at der ikke er nogle tilskuere, mens det i starten var meget træningskampsagtigt. Der manglede nerve i kampene, og der manglede noget adrenalin, i forhold til hvad man har været vant til, og der er kæmpe forskel på at spille for 0 tilskuere og for godt 15.000 tilskuere hjemme i Odense.

- Ligesom alle andre har vænnet sig til restriktioner, så har vi også vænnet os til at spille uden tilskuere, men uha, jeg glæder mig godt nok til, det bliver gamle standarder, og fansene vender tilbage til tribunerne. Det bliver vildt når der først åbnes op for tilskuerne, og det er noget, vi alle på holdet glæder os helt enormt til, fortæller Kløve.

Næste opgave for Kløve og resten af Striberne er søndag på udebane mod AaB, og selvom nordjyderne er placeret lige foran os i tabellen, så tror sidste søndags kampjubilar på, at vi kan tage alle tre point med hjem.

- På træningsbanen har der været rigtig god energi, og man har tydeligt både kunnet mærke og se, at folk gerne vil vise sig frem for det nye trænerteam i klubben. Vi arbejder med nogle nye ideer i vores spil, og jeg er overbevist om, at det bliver godt for os.

- Selvfølgelig tror jeg på, at vi kan vinde i Aalborg, og det gør jeg især, fordi vi har set så gode ud på træningsbanen i ugens løb. Folk virker skarpe mentalt, og det er det vigtigste. Vi skal mentalt være parate på den opgave, der venter. Vi skal møde AaB, der med en sejr kan komme i top seks, så de kommer med 120 %. Derudover er det altid svært at møde AaB på udebane. Men jeg har rigtig stor tiltro til det her hold, og til de nye ideer der er kommet ind, som kommer til at gavne vores spil. Så troen på, at vi kan tage alle tre med hjem til Odense, er rigtig stor hos mig, siger Troels Kløve.

Kampen mellem OB og AaB spilles i Aalborg søndag klokken 17.00, og du kan se med på TV3 Sport. Derudover kan kampen følges i Liga på P3, hvor der er radiosport fra seks stadions på samme tid, ligesom vi opdaterer på vores LIVE-Twitter, præcis som vi plejer.

Annonce