Kaptajnen ser frem til test mod Kiel
Førsteholdet

Kaptajnen ser frem til test mod Kiel

02 jul 2019

Onsdag gælder det Holstein Kiel, og det er en kamp, som kaptajn Drachmann glæder sig til.

OB-anfører Janus Drachmann er en af de 19 spillere, som Jakob Michelsen tidligere tirsdag udtog til træningskampen, der spilles mod Holstein Kiel onsdag klokken 13:00, og det er en kamp, som vores anfører glæder sig til.

- Det bliver sjovt at skulle møde en modstander, man ikke møder i 3F Superligaen. Holstein Kiel er et godt tysk mandskab, som for et år siden var tæt på at rykke op i Bundesligaen, og i den forgangne sæson var de også med i den bedste halvdel af 2. Bundesliga. Så det er uden tvivl et godt hold, der spiller fodbold på en anden måde end mange danske hold. Derudover bliver det godt igen at skulle spille på Nature Energy Park, og jeg er glad for, at vi allerede nu får mulighed for at revanchere vores præstation fra sidste uges kamp mod SønderjyskE, siger Janus Drachmann.

Striberne er midt i opstartsperioden, men allerede om 12 dage begynder 3F Superligaen, når vi på hjemmebane tager imod FCK den 14. juli. Og at vi nærmer os starten på sæsonen, kan Drachmann godt mærke, men på kroppen kan han samtidig også godt mærke, at træningsprogrammet fortsat har overskriften ”opstart”.

- Det er dejligt, at vi, for hver dag der går, kommer tættere på turneringsstart, for det er jo det, vi alle ser frem til. Lige nu er vi i gang med opstarten, og det er en nødvendig del, hvis sæsonen skal være god. Opstarten kan mærkes i kroppen, hvor der er lidt ømhed, men sådan skal det være. Det går den rigtige vej, glæden er stor, og lysten for at komme ud og spille fodbold er der rigtig meget lige nu, fortæller kaptajnen.

Inden sæsonen begynder, venter der dog to træningskampe. Først mod Holstein Kiel onsdag, og på lørdag klokken 11 mod FC Roskilde hjemme i Ådalen. Det er kampe, hvor der skal prøves ting af, men også kampe hvor spillerne skal tilbage til de roller, de havde i forårssæsonen, mener anføreren.

- Vi skal bruge træningskampene til at prøve nogle af de ting af, som vi har øvet på træningsbanen. Dem skal vi bygge videre på, ligesom vi skal bygge videre på vores fine sidste sæson. Der er til denne sæson også kommet nogle nye regler i fodboldloven – blandt andet i forhold til igangsætning på målspark, som kan give nogle nye muligheder både for os og vores modstandere, som vi skal have ind under huden. Men først og fremmest skal der zoomes ind mod sæsonstart, vi skal finde tilbage til vores vante positioner, og forhåbentlig kan vi lykkes med at spille godt og vinde over Holstein Kiel i morgen, slutter Janus Drachmann.

Der er gratis adgang til onsdagens træningskamp mod Holstein Kiel, som spilles på Nature Energy Park klokken 13:00.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik