Kasper Larsen: Der kommer ekstra kilometer i benene
Førsteholdet

Kasper Larsen: Der kommer ekstra kilometer i benene

20 mar 2020

Som alle andre spillere er Kasper Larsen sendt hjem, og han får både trænet og læst bøger i denne periode.

Hverdagen er ikke helt som den plejer for vores spillere, som er hjemsendte grundet COVID-19. Her holder de både formen ved lige og holder sig for sig selv, som regeringen, sundhedsmyndighederne og Divisionsforeningen anbefaler.

For Kasper Larsen er det en meget forandret tid, men han holder modet oppe:

- Det går fint under omstændighederne. Jeg nyder tiden med min familie, men jeg vil selvfølgelig bare meget gerne spille fodbold og skaffe resultater til OB. Jeg får dog det bedste ud af situationen, for der kommer nogle ekstra kilometer i benene. Normalt skal man jo dosere træningen op til en kamp, så man er helt skarp der, men nu kan jeg give den gas hver dag, så det udnytter jeg selvfølgelig, fortæller han.

Spillerne har fået et træningsprogram med hjem, som både tæller styrke og løb, og det er han glad for.

- Det er med til at holde os skarpe, og når vi nu ikke kan spille, så må vi træne. Jeg løber gerne en tur og får frisk luft og er meget opmærksom på at løbe udenom store grupper af mennesker. Heldigvis kan man se, at gaderne er mere øde, så folk lytter til regeringen, og det er godt at se.

Udover træningen får Kasper Larsen også tid til andet derhjemme:

- Ja, man må jo ikke besøge nogen eller få besøg, så når træningen er færdig, så er der tid til at læse nogle bøger. Der bliver også set lidt tv, så dagene skal nok gå. Der er dog ingen tvivl om, at jeg savner at spille og træne sammen med gutterne. Vi skal dog huske at passe på hinanden, så det er vigtigt, at man følger alle regler. Jeg hørte forleden en sige, at vores bedsteforældre jo gik i krig for landet. Nu er det bedste, man kan gøre for borgerne at blive hjemme, så det må vi gøre, slutter han.

Kasper Larsen kom hjem til OB i det seneste transfervindue efter fem år i udlandet. Han fik sin fodboldopdragelse i Ådalen, hvor han blev rykket på førsteholdet i 2012. I 2015 røg han til FC Astana, inden turen gik til Groningen og IFK Norrköping.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik