Kasper Larsen: En rigtig fed kamp
3F Superliga

Kasper Larsen: En rigtig fed kamp

21 feb 2020

Søndag gælder det et vigtigt opgør mod Randers FC, og Kasper Larsen glæder sig til dysten mod kronjyderne.

Søndag skal spillerne en tur i vores bus og køre til Randers, hvor det det største hold i byen venter på os. Kampen om top seks er er for alvor begyndt at spidse til, og søndagens modstander er blot tre point foran Striberne.

Der venter med andre ord en meget vigtig kamp, hvor vi selvfølgelig håber på masser af opbakning fra vores trofaste fans.

De kan se frem til et meget interessant opgør, hvor forsvarsspilleren Kasper Larsen kan få sin anden superligakamp i trøjen efter hjemkomsten til OB.

Han sætter disse ord på opgaven søndag:

- Det bliver en svær kamp, men også en rigtig fed kamp. Vi har meget, vi skal ud og bevise, så jeg ser virkelig frem til den. Nu gik det ikke efter planen mod Brøndby, men der er god stemning på holdet efter en fin opstart. Når vi spiller op til vores optimale, er vi gode og svære at slå, så det må vi finde frem til kampen mod Randers.

- Banerne er jo, som de er på dette tidspunkt af året, så der bliver nok en masse dueller, og der skal vi være helt klar. Vi skal vise vilje og jagte resultatet, og så handler det om at være effektiv i begge ender af banen.

Kampen spilles søndag d. 23. februar kl. 14 på Cepheus Park i Randers.

Har du ikke billet til away-turen, kan du lige nå at melde dig til her.